Aki inszemináció segítséggel esett teherbe, segítene nekem a tapasztalatával?
Szia!
Mi is Szegedre jártunk inszemre, de nekünk nem sikerült. Remélem nektek sikerülni fog.
De ami a nővéreket, az ellátást és úgy az egészet illeti, 1 alkalmat leszámítva csak pozitív tapasztalataim vannak.
Kedvesek, segítőkészek voltak velem.
Bár sok függ attól, hogy ki az orvosod. (Én legalábbis úgy vettem észre.)
Szegeden 2 egymást követő napon is megcsinálják a beavatkozást, így növelve az esélyt. Ez jó dolog.
Ha konkrét kérdésed van, akkor nyugodtan kérdezz.
Remélem mások sikerekről számolnak majd be neked.
1. vagyok.
Én Katona drnőhöz jártam.
Előzetesen csinálnak inszem előtt egy betegfelvételt, hogy legyen ágyad.
Inszem napján a férfi megy az andrológiára fél8-8 körül és leadja az anyagot. Neki ennyi volt.
Nekem az ambulancián ideadták a papírokat, betegfelvételen felvettek és felmentem az osztályra. Ott is megcsinálták a felvételt. Valamikor a de folyamán uh, majd 11-14 között inszem. Utána 2 óra fekvés és mehetsz haza. (Kivéve, ha Katona drnő a dokid, mert ő nem szeret hazaengedni. De van, hogy az ügyeletes hazaenged.) Másnap uígy, csak a betegfelvétel nincs.
Egyébként van, aki a felvétel után elmegy a városba és csak 11 körül megy be az osztályra és nincs benn egész nap. Én nem variáltam, inkább olvasgattam a szobában. Ha szerencséd van, akkor inszemesekkel raknak egy szobába.
Maga az inszem nem egy hosszú beavatkozás. Kb 2 perc az egész. Nekem volt 5 is, de csak azért mert nehezen lehet megtalálni a méhszájat, ugyanis nagyon hátul van. Éppen ezért nekem fájt majdnem minden alkalommal egy kicsit. De a legtöbb esetben nem fáj.
Igazából nem tudom, mert idő nem volt rá.
Nekem is és neki is 8-ra kellett menni, így mire én végeztem az ambulancián, addigra ő is "kész" volt.
Köszönöm a válaszodat!!Sajnálom,hogy neked nem sikerült az inszem.Tovább mentetek a beültetésre?Az inszemnél mennyibe kerültek a szurik,gyógyszerek?Én most ott tartok,hogy a prolaktin értékem nagyon magas és ezért csináltak 1 másik vérvételt és ennek az eredményére várok másfél hónapja :(Pedig már márciusra megígérték az első inszeminációt.Ha van kedvetek olvassatok bele a blogomba,ide mindent leírtam.
Második vagyok.
Nekünk ez az első inszem, eddig csak clostilbegyttel stimulált hónapjaim voltak, de az nem jött be. :( A Kaáliban még nem voltam, a klinikán én is Sz. prof.-hoz járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!