Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki inszemináció segítséggel...

Aki inszemináció segítséggel esett teherbe, segítene nekem a tapasztalatával?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok és szegedre járunk a párommal.Egy eredményre várunk és ha az meglesz elkezdik az első inszeminációt.Sikertörténetek,esetleges kudarcok?Minden érdekelne.Már nagyon várom,és rettentően bízom a sikerében.
2010. ápr. 19. 10:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is Szegedre jártunk inszemre, de nekünk nem sikerült. Remélem nektek sikerülni fog.

De ami a nővéreket, az ellátást és úgy az egészet illeti, 1 alkalmat leszámítva csak pozitív tapasztalataim vannak.

Kedvesek, segítőkészek voltak velem.

Bár sok függ attól, hogy ki az orvosod. (Én legalábbis úgy vettem észre.)

Szegeden 2 egymást követő napon is megcsinálják a beavatkozást, így növelve az esélyt. Ez jó dolog.

Ha konkrét kérdésed van, akkor nyugodtan kérdezz.

Remélem mások sikerekről számolnak majd be neked.

2010. ápr. 19. 14:27
 2/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Érdemben ugyan nem tudok segíteni, mert én is most készülök Szegeden inszeminációra, de ha nem baj kérdeznék párat az első válaszolótól: az érdekelne, hogy mi volt az inszem menete, tehát hányra mentetek, mit kellett vinni stb. Mennyi ideig tartott, hol csinálták, és megírnád melyik orvosnál voltál? (ha gondolod elég a monogrammja :) )
2010. ápr. 19. 15:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Én Katona drnőhöz jártam.

Előzetesen csinálnak inszem előtt egy betegfelvételt, hogy legyen ágyad.

Inszem napján a férfi megy az andrológiára fél8-8 körül és leadja az anyagot. Neki ennyi volt.

Nekem az ambulancián ideadták a papírokat, betegfelvételen felvettek és felmentem az osztályra. Ott is megcsinálták a felvételt. Valamikor a de folyamán uh, majd 11-14 között inszem. Utána 2 óra fekvés és mehetsz haza. (Kivéve, ha Katona drnő a dokid, mert ő nem szeret hazaengedni. De van, hogy az ügyeletes hazaenged.) Másnap uígy, csak a betegfelvétel nincs.

Egyébként van, aki a felvétel után elmegy a városba és csak 11 körül megy be az osztályra és nincs benn egész nap. Én nem variáltam, inkább olvasgattam a szobában. Ha szerencséd van, akkor inszemesekkel raknak egy szobába.

Maga az inszem nem egy hosszú beavatkozás. Kb 2 perc az egész. Nekem volt 5 is, de csak azért mert nehezen lehet megtalálni a méhszájat, ugyanis nagyon hátul van. Éppen ezért nekem fájt majdnem minden alkalommal egy kicsit. De a legtöbb esetben nem fáj.

2010. ápr. 19. 15:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszokat. A férjeddel bemehettél?
2010. ápr. 19. 16:28
 5/16 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudom, mert idő nem volt rá.

Nekem is és neki is 8-ra kellett menni, így mire én végeztem az ambulancián, addigra ő is "kész" volt.

2010. ápr. 19. 17:30
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!!Sajnálom,hogy neked nem sikerült az inszem.Tovább mentetek a beültetésre?Az inszemnél mennyibe kerültek a szurik,gyógyszerek?Én most ott tartok,hogy a prolaktin értékem nagyon magas és ezért csináltak 1 másik vérvételt és ennek az eredményére várok másfél hónapja :(Pedig már márciusra megígérték az első inszeminációt.Ha van kedvetek olvassatok bele a blogomba,ide mindent leírtam.

[link]

2010. ápr. 19. 19:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Kedves második!Te voltál már szegeden,vagy csak most vágtok bele?Melyik orvoshoz jársz?Én a Kaáliban a doktornőhöz jártam,onnan átküldtek a klinikára a Sz... professzorhoz.Mind a kettő nagyon kedves és segítőkész.Sem a klinikáról sem a Kaáliról nem tudok rosszat mondani.
2010. ápr. 19. 19:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Nekünk ez az első inszem, eddig csak clostilbegyttel stimulált hónapjaim voltak, de az nem jött be. :( A Kaáliban még nem voltam, a klinikán én is Sz. prof.-hoz járok.

2010. ápr. 19. 19:35
 9/16 A kérdező kommentje:
A clostil nekem sem vált be :(,pedig abban is reménykedtem.Sz.. prof szerintem jó választás volt,én nagyon kedvelem.Szerdán telefonálok az eredményem után és ha van valami akkor megírom Nektek.
2010. ápr. 19. 20:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Oké, drukkolok, hogy minden rendben legyen!
2010. ápr. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!