Véletlen kiderült túl magas TSH szint és barnázás miatt lehetséges, hogy nem esek teherbe? Ill. Elvetélek!
Véletlenül a sürgősségi belgyógyászati ellátás során kiderült, hogy nagyon magas a TSH szintem (5,42).
Két évig szedtem a fogamzásgátlót, májussal abbahagytam, hogy következő májusra felkészüljön a testem a terhességre.
Azóta számtslan tünetem van: két napos barnázás menzesz előtt, 2-3 nap menzesz után, két oldali fájdalmak folyamatosan és rendszertelenül a 27 napos ciklus során. Fájdalmak miatt voltam nőgyógyásznál, legyintett (családban volt mellrák, endometriózis, méheltávolítás), nem történt semmi. Felírt másik tablettát, amit már a köv. évi tervezések miatt nem váltottam ki. Utána kezdődtek a barnázások, és a sürgősségi orvos említette a hormonzavart, lehetséges teherbeesési problémákat, ott kérdeztem rá a barnázásra is. Lehet összefüggés?
Tavalyi vérvételnél fogamzásgátló mellett 1,7 volt a TSH. Félek, hogy az orvos nem törődik az állapotommal, az aszisztens nem ad időpontot február előtt, "mert nem indokolt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!