Az utal valamilyen meddőségi problémára, ha 10 hónapnyi megszakításos védekezés mellett sem estem teherbe?
A párommal majdnem 10 hónapig csak megszakítással védekeztünk. Nagyon aggódom, hogy ez valamilyen orvosi problémára utal. Szeretnénk babát mindketten, nem most, hanem majd kb 2-3 év múlva, de ha kiderülne, hogy valamelyikünknek olyan betegsége van, ami megnehezítené a teherbeesést, akkor már lehet, hogy most elkezdenénk próbálkozni.
Szerintetek ez utal valamire? A meddőségi klinikák csak 1 év sikertelen próbálkozás után fogadnak (így tudom legalább is), de j lenne minél előbb megtudni, ha valamelyikünkkel valami baj van.
A megszakítás mellett mitöl lennél terhes? Elvileg arra szolgál, hogy kevesebb esély legyen rá!
Ha (majd) gyereket akaartok, akkor rendesen szexeljetek, elöre meg ne idegesítsd magad hülyeségeken
1 év az úgy h minden alkalommal beléd élvez a pasid ...
ha ezt úgy mondjátok h megszakítással ... kiröhögnek az intézetben
am menj el házidokihoz és kérj kivizsgálást ....
9 evig egyaltalan nem vedekeztunk.
Valahogy ugy alakult.
Aztan egy nap beszeltunk rola,hogy kivizsgaltatjuk magunkat,mert lassan szeretnenk gyereket.
Kb 2 honap mukva terhes lettem,most 9 honapos a kislanyom.
Fogalmam sincs mi higyan tortent,talan tudta,hogy most mar felkeszultunk a szulosegre... Vagy nem tudom.
Erdekes dolog ez.
(Azota most persze mar vedekezunk:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!