Védekezés mellett jön a kistesó. Mi nem így akartuk,
hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Fél éve hurkot tettem fel. Van egy 2 éves gyerekünk már, és albérletben lakunk. Nem akartunk még babát, majd. Szerettem volna dolgozni menni, de legfőképp nem egy albérletbe akartunk másodikat. Elvetetni nincs szivem, párom felhozta hogy ezt nagyon át kell gondolnunk, mert anyagilag hogy fogjuk bírni. Tudom, hogy konkrét kérdésem nincsen, de mi ilyenkor a helyes cselekedett? Kétségbe vagyok esve, hisz azt gondoltam ''védve'' vagyok.
2014. jún. 11. 10:18
1/9 anonim válasza:
Nincs 100% védekezési forma, sajnos. Spirál mellett is fogantak már gyerekek, sajnálom, hogy nem akartátok és jön. Én megtartanám és megoldanám, bármi áron, de én ilyen vagyok, van, aki ezt lazábban tudja kezelni. Én nem bírnám elvetetni. Albérletben is nőttek már fel gyerekek. És az első néhány évben azért annyira sokba nem kerül, főleg, ha már van egy, alap dolgok maradnak neki.
2014. jún. 11. 10:20
2/9 anonim válasza:
én sem vetetném el! Ruhák,játékok maradnak a nagytesóról, ha eszel iszol rendesen, remélhetőleg tejed is lesz,nem kell költeni külön tápszerre. A pelus és a gyógyszer az ami költségesebb lesz,nem tudnátok egy kis plusz bevételt szerezni?
2014. jún. 11. 10:27
3/9 anonim válasza:
Pont ideális lesz a korkülönbség. Velem megtörtént, tehát nem a levegőbe beszélek, megtartottuk.
2014. jún. 11. 10:39
4/9 anonim válasza:
Nekünk majdnem 3 éves volt a nagy, mikor védekezés mellett jött a kistesó. Nem terveztük, de megtartottuk, mert szerettünk volna tesót (bár nem akkor). A korkülönbség szerintem is ideális, már a nagyobbik 5 éves és anyagilag is rendben vagyunk. Külföldre költöztünk, a férjem jól keres, nem bántuk meg sem azt, hogy megtartottuk, sem a költözést.
Korábban úgy gondoltam, hogy ha nem jókor jön, elvetetem. De amikor már tudtam, hogy ott van a hasamban, ott növekszik, akkor nem lett volna szívem megtenni.
2014. jún. 11. 10:44
5/9 A kérdező kommentje:
Igen minden meg van semmit nem kell vennünk, csak majd a pelus meg tápszer. Sajnos kevés volt a tejem a lányomnak igy a cici mellett még pótolnom kellett. párom másodállást vállalt nem rég, és külföldön is gondolkozik. Mondtam neki, hogy én nem vagyok képes megtenni hogy elvegyék tőlem. Csak félek. A nagy óvodás lesz már idén.
2014. jún. 11. 10:57
6/9 anonim válasza:
Én is megtartanám.
2014. jún. 11. 11:03
7/9 anonim válasza:
Én is most voltam hasonló helyzetben. Albérlet "nagy" teso nem kívánt baba. Plusz én nem is szerettem volna kistesót még később sem. De ugyanígy, mint neked nem volt szivem elvetetni, így a baba maradt.
2014. jún. 11. 11:27
8/9 anonim válasza:
A fene se érti ezt az egészet... van akinek évek alatt nem jön a baba hiába szeretnék, mások meg akkor is teherbe esnek ha ezerrel védekeznek... :/
Nehéz ilyenben tanácsot adni, hisz a ti életetek, ti tudjátok mit és hogyan szeretnétek a jövőben, nektek kell eldönteni hisz rátok van hatással. Ha megtartjátok akkor szeressétek nagyon és egyszer se gondolj arra, hogy mennyivel könyebb lett volna ha nem szülöd meg. Ismerősöm még a gyerek előtt is elszólta magát hogy ma már nem szülné meg újra, szerencsétlen gyerek lelkibeteg mindenféle testi tünettel, érzi ő amúgy is hogy az anyja hogyan áll hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.