Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 9 hónapos a babám,4 hónapja...

Bnomika88 kérdése:

9 hónapos a babám,4 hónapja pontos a mensesem, de most 6 napja elmaradt. Kiszállásos védekezés mellett terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Nem tudnám megtartani :-(

2014. jún. 2. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

A megszakítás nem védekezés, ezt még nem mondta neked senki?

Naná, hogy lehetsz mellette terhes. Ez nem védekezési módszer, csak egy közösülési mód. És olyanoknál nem gond, akiknek egy gyerek sem gond, ha összejön.

Szóval csinálj tesztet, mert lehetsz terhes!

De ha nem tudnád megtartani, ennyire nem akarsz gyereket, akkor miért nem védekeztek rendesen?

Amúgy tapasztalatot akarsz? Sokan estek már teherbe megszakítás mellett.

Szerencsére nekem ilyen tapasztalatom nincs, mert én sem akarok gyereket, ezért védekezek is megfelelően.

2014. jún. 2. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

Nem mondod, h neked már van egy gyereked, de gőzöd nincs arról, h hogy lesz a gyerek...:o

Kérd már meg anyukádat, légyszí, h világosítson már fel így egy gyerek után, hogy hogyan kell védekezni:D

2014. jún. 2. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

Úgy látom itt mindenki csak kioktatni tudja az embert!! Pff..

Hát kedves kerdező nálunk az a helyzet, hogy 5 éven keresztül így vedekeztünk, és nem lettem terhes! Utánna gyereket akartunk, egyből sikerült is, az én lànyom is 9 honapos, de miota megszületett azota is igy vedekezünk! Szóval szerintem nyugi, nem vagy terhes, nekem is szokott késni néha! De ha pár nap mulva se jön meg, akkor vegyél egy tesztet!

2014. jún. 2. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Csak azt áruld már el nekem,hogy ha nem tudnátok megtartani,akkor miért nem védekeztek rendesen!!!???

De most komolyan!!!

Igen,lehetsz terhes,vegyél tesztet!

2014. jún. 2. 20:26
 5/10 A kérdező kommentje:
A harmadik hozzászólónak köszönöm a tanácsot, én is évekig így védekeztem, sosem voltam terhes. A babánkkal pedig fél évig próbálkoztunk, ezért sem hittem, hogy gond lenne. a sok okostojásnak meg köszönöm, azért talán ebből is leszűrök majd valami okosságot.
2014. jún. 2. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás pont olyan, minthogy engem sem ütött el 26 év alatt még egy autó sem, de sosem lehet tudni, hogy holnap éppen nem üt-e el egy. Elvégre közlekedek, tehát benne van a pakliban.

A megszakítás is pont ilyen. Lehet hogy te 5 évig nem estél így teherbe, de lehet hogy most pont igen.

És kedves kérdező nem csak az a válasz, ami a te szájízed szerint van. Tehát, hogy ha xy ember az ország másik feléről nem esett eddig így teherbe, mint ahogyan te sem, akkor azt gondolod, hogy csak az a jó válasz? Képzeld el, nem egy ember van, aki évekig is közösült és egyszer mégis becsúszott.

Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz normálisan!!!

És nem érdekel, ha nem tetszik a válaszom, de nyugodtan megkérdezhetsz mondjuk egy nőgyógyászt, hogy mennyi az esélye a teherbeesésnek megszakításos közösülés és mondjuk aktus elejétől fogva óvszerrel való védekezésnél, illetve, hogy egy nőgyógyásznak hány páciense ment oda kismamaként, hogy megszakítással közösült...Meg fogsz lepődni.:)

De te tudod...Viszont egy tesztet mindenképpen csinálnék a helyedben!

2014. jún. 3. 10:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, igaz. Koszonom a valaszokat, holnap veszek egy tesztet.
2014. jún. 3. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, majd írj, hogy mi lett a teszt eredménye!!
2014. jún. 3. 22:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Szia kedves 3 as, hala istennek negativ lett es a teszt utan nemsokra meg is jott. Tanultam belole es h mar nem szoptatok megyek gyogyszert iratni, koszonom meg egyszer...
2014. jún. 4. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs mit!! Örülök, hogy örülsz :) minden jót! Szia
2014. jún. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!