Inzulin terhelés lehet így?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek 1 héten 2-szer terhelés? Hétfőn voltam de szállítási gond miatt nem lehet értékelni a mintát :( Pénteken mennék még egyszer. Valós eredmény fogok kapni? Előtte Áprilisban voltam. Jövőhéten kell mennem a doki. Felhívtam a MM-t és azt mondták meg lehet csinálni. Én kicsit félek tőle :( Ha valakinek van tapasztalata írja meg.#inzulin #terhels
2014. okt. 1. 11:20
1/9 anonim válasza:
Nekem volt,hogy egy héten kétszer csinálták meg (nem terhesség miatt) nem lett semmi gond, az értékeim jók voltak! Mért ne kapnál valós eredményt? nem gyógyszereket kell szedni, hanem szőlőcukrot inni.
2/9 anonim válasza:
Nem lesz valós az eredmény. 3 havonta lehet max terhelni.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem terhesség miatt kell mennem. Gyógyszert szedek rá és kontrollra kell mennem. Nem tudom mit csináljak:( A dokihoz nagyon kéne mennem mert van pár dolog amit kérdezni akarok.
2014. okt. 1. 11:29
4/9 A kérdező kommentje:
Valós eredmény szerintem azért nem kapnék mert a cukor ki van iktatva az étrendemből és az azért nagy löket 75g szőlőcukrot meginni 1 héten 2-szer hát nem tudom mennyire lesz valós :(
2014. okt. 1. 11:33
5/9 anonim válasza:
Első vagyok, igen, így teljesen más az egész helyzet, ezt kifejthetted volna a kérdésedben is! Így erre nem tudom a választ, az orvost kéne elérni és megkérdezni. Nekem sem terhesség miatt csinálták hanem mert állandóan leesett a vércukorszintem.
6/9 A kérdező kommentje:
A dokit így nem lehet elérni csak ha távkonzultációért kifizetek 4000 ft. A központjukat hívtam és ott mondták hogy csináltassam meg nyugodtam nem lesz gond.
2014. okt. 1. 11:46
7/9 anonim válasza:
ln kb. 2 hete kérdeztem, nekem azt mondták lehet csináltatni, nem kell hónapokat várni. Ez is jó, annyi hely, annyifélét mondanak
8/9 anonim válasza:
Mivel a szőlőcukor gyors felszívódású 100%-ban felszívódó szénhidrát, megemeli ugyan a vércukor szintet, de szerencsére nem hallottam még olyat, hogy napokig magasan tartaná. Ha magas marad a vércukor szint, az nem az egyszer megivott szőlőcukor miatt van, hanem alapvetően rossz a cukoranyagcsere. Ez a vizsgálat csak arra szolgál, hogy mivel 100%-os felszívódású, pontos adatokat ad a cukorszint változásaira. ha valaki nem inzulin dependens cukorbeteg, semmi baja nem lesz a terheléstől.
Még ha nem is eszel cukrot (mármint édesítésre használtat), gondolom gyümölcs, tejtermék előfordul az étrendedben. Ezekben is van cukor, fruktóz, és laktóz, aminek a felszívódása, és a glikémiás indexe más, mint pl a glükóznak.
9/9 anonim válasza:
ez nem igaz. Egy ilyen löket károsítja a hasnyálmirigyet, a sulikban már azt tanítják, hogy évente csak egyszer szabad csinálni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!