A cukor terhelés előtt inni se szabad?
Figyelt kérdés
Vizre gondolok és ha csak 3-4 oraval ébredés után megyek az se baj?2014. jan. 27. 13:43
1/8 anonim válasza:
nekem reggel 7-ig oda kell érnem. Este 8-tól semmi kaja, éjfélig még lehet vizet inni, utána már azt sem
2/8 anonim válasza:
Vizet én mindig szoktam inni. Nem gond.
3/8 anonim válasza:
Nálunk eleve csak reggel 9ig veszik le a cukorterheléses vizsgálatra a vért. Nekem se enni sem inni nem lehetett.
Debrecen
4/8 anonim válasza:
Nyugodtan igyál vizet, legalább könnyebben meg tudják találni a vénádat. Ha kibírod éhen ébredés után 3-4 óráig, a cukros lötty után 2 órával újból vért vesznek és addig nem szabad semmit sem enni.
5/8 anonim válasza:
4-es vagyok, azt azért nézd meg hogy hány óráig veszik le a véreket. Legalább férjen bele a kontroll vérvétel.
6/8 anonim válasza:
Nálunk sem szabad inni a vérvétel napján (a két vérvétel között sem)! És szintén reggel 7-re kellett ott lenni mindegyik alkalommal a laborban (különböző helyeken voltam)
7/8 anonim válasza:
Az első adag vért éhgyomorra veszik le, és onnantól még 2 órát nem szabad enni-inni. Én nem ajánlom, hogy csak ébredés után 3-4 órával menj, mert akkor legalább 5-6 órát ki kell bírni éhesen, ha várnod is kell, akkor még többet.
8/8 A kérdező kommentje:
Valahogy majdcsak kibirom,ezt most sajnos máshogy nem tudom megoldani,muszáj fél6kor kelnem,de 8 előtt nem birok menni a vérvételre. Jövőhéten meg már mennem kell a dokihoz.
Köszi a választ mindenkinek.
2014. jan. 27. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!