Ez a vércukorterhelés eredmény jó vagy IR gyanús? 0 perces: 5,4; 30 perces: 10,6; 60 perces 10,7; 120 perces 4,9mmol/l
Figyelt kérdés
A hormon és inzulin leletem még nincs kész és dokihoz csak az összes lelettel megyek, de addig is érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata. Köszönöm!2014. jan. 31. 15:09
2/3 anonim válasza:
Nem tudom miért írod első válaszoló, hogy ez jó eredmény...egyáltalán nem jó. A 60 perces cukrod baromi magas és a 120-perces éhgyomri alá esik. Nem vagyok orvos de szerintem erős Ir-ed van...de majd a doki megmondja.
3/3 anonim válasza:
Sajnos valóban nem jó az eredmény. Inzulin eredmények nélkül is egyértelmű, hogy gond van. Az éhgyomri már eleve kicsit magas. A 30 és 60 perces meg borzasztóan magas. A 120 perces meg nem eshet az éhgyomri alá. Inzulint nem nézettek? Ja, és ne nőgyógyásszal értékeltesd a leleltet, hanem endokrinológussal. A nőgyógyász lehet, hogy simán rámondja, hogy jók az értékek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!