Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valakinek volt hasonló tapaszt...

Diana901 kérdése:

Valakinek volt hasonló tapasztalata, ami pozitivan zárult?

Figyelt kérdés
Agusztus14.kén megjött,gyógyszeres kezelés,tűszőrepesztő,majd rá két hétre negatív teszt. Késett 4napot,majd görcsölni kezdtem,és bő barna folyásom volt,kevés alvadt vérrel 1 napig. Na most tegnap voltam az 5,napon(már ha azt úgy számolom h megjött)és voltam dokinál...uh csinált,és azt mondta h nem lát terhességet,de viszont úgy áll a méhem mintha nem lett volna vérzés. Kaptam B HCG vérvételre papírt,amit hétfőn kell megcsináltatnom. Valakivel történt már hasonló??? Esélyes hogy pozitív legyen?

2014. szept. 19. 11:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Szerintem egy probát megér! Én meg vagyok vele elégedve! Mindent elmagyaráz,amit csak lehetett mindent kiirt,hormonok,genetika..még a mütétemet is elinézte h a korházba legyen megcsinálva,h ne keljen kifizetnem 48ezert dint a mütétért. + Ö hivott fel 2nappal a mótét után,h jol vagyok e,és bármikor elérhetö!
2014. szept. 22. 14:11
 22/28 A kérdező kommentje:
Jah,és a legjobb! Nem huzza az idöt!
2014. szept. 22. 14:18
 23/28 A kérdező kommentje:
2014. szept. 22. 14:25
 24/28 anonim válasza:

A Zivkovic volt benn a kórházban amikor bekerültem- annyira nem ismerem, de az összes barátnőm nála szült. Velem normális volt- annyit mondott, h nem méhen kívüli, de soha nem kezelt. A kezelő orvosom az Anasztázia meg a Pintér.

Néztem én is az inszeminációt a Badawiban. Elég szimpatikus.

Kérdéseim (számozom, mivel sok van):

1. Szegeden kinél voltál?

2. Miket próbáltál már? (Clomifene?- gondolok a gyógyszeres kezelésre, átfúvatás, laporoszkópia, inszemináció.... )

3. Volt e méhen kívülid vagy vetélés?

4. Természet gyógyász?

5. Teák?

Gyereket akarok! MOST

2014. szept. 22. 19:21
 25/28 A kérdező kommentje:

1.A szegedi tudomány egyetemem szent-györgyi Albert klinikai központ-ban voltam Dr.Szöllösi János-nál. (A páromnak ö csinálta a sperma vizsgálatot is,itt ajánlották)

2.igen volt Clomifene-s is.Átfuvatás itthon csináltattam még 2010ben,es ugy mentem szegedre. Laporoszkopiám is itthon volt,most áprilisban,a jelenlegi dokimnál.Inszem pedig szegeden 2011 márciusában volt az elsö..3volt,de semmi!

3. Egyik sem volt!

4. Természetgyogyász? Ebben nem hiszek! :(

5. Teák: kiprobáltam a cickafark és palázstfü variáciot.

Na most oda jutottunk,h amiota itt megvolt a laporoszkopia 2 honap pihenés után(azért ennyi,mert volt valami méh elektropunktura is) visszamentem a dokihoz,és gyogyszeres kezelést kaptam(most is a clomifene-t)és a 12nap tüszörepesztöt..ha ez sem lett most sikeres ingyenessen megcsinálja a korházban az inszemet!

2014. szept. 22. 20:09
 26/28 A kérdező kommentje:
Jah,és szegeden inszem elött valami closty-t szedtem meg gonal-F 75-sel injekcioztam magam!
2014. szept. 22. 20:16
 27/28 A kérdező kommentje:
Zivkovic mint szülész ugy ok,de a nöi betegségekhez egyáltalán nem ért! Itt azt értem h föként h meddöség kezelése! 2 évig amig hozzá jártam csak ultrahangot csinált jonaprol-honapra! Csak a folsavat szedette velem. Az utolso találkozásunkkor azt mondta,h akkor menjek vissza ha terhes vagyok! A férjemnél kicsapta a biztositékot,és nem is engedett hozzá a továbbiakban. De igy utolag ugy gondolom h nagyon is jo döntést hozott,mert különben még sehol sem tartanánk!
2014. szept. 22. 20:22
 28/28 A kérdező kommentje:
Ez a honap is elment a f...szba... negativ a vérvétel...nem is tudom,h mire is számitottam,csodára??az nincs!
2014. szept. 23. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!