Valakinek volt hasonló tapasztalata, ami pozitivan zárult?
A Zivkovic volt benn a kórházban amikor bekerültem- annyira nem ismerem, de az összes barátnőm nála szült. Velem normális volt- annyit mondott, h nem méhen kívüli, de soha nem kezelt. A kezelő orvosom az Anasztázia meg a Pintér.
Néztem én is az inszeminációt a Badawiban. Elég szimpatikus.
Kérdéseim (számozom, mivel sok van):
1. Szegeden kinél voltál?
2. Miket próbáltál már? (Clomifene?- gondolok a gyógyszeres kezelésre, átfúvatás, laporoszkópia, inszemináció.... )
3. Volt e méhen kívülid vagy vetélés?
4. Természet gyógyász?
5. Teák?
Gyereket akarok! MOST
1.A szegedi tudomány egyetemem szent-györgyi Albert klinikai központ-ban voltam Dr.Szöllösi János-nál. (A páromnak ö csinálta a sperma vizsgálatot is,itt ajánlották)
2.igen volt Clomifene-s is.Átfuvatás itthon csináltattam még 2010ben,es ugy mentem szegedre. Laporoszkopiám is itthon volt,most áprilisban,a jelenlegi dokimnál.Inszem pedig szegeden 2011 márciusában volt az elsö..3volt,de semmi!
3. Egyik sem volt!
4. Természetgyogyász? Ebben nem hiszek! :(
5. Teák: kiprobáltam a cickafark és palázstfü variáciot.
Na most oda jutottunk,h amiota itt megvolt a laporoszkopia 2 honap pihenés után(azért ennyi,mert volt valami méh elektropunktura is) visszamentem a dokihoz,és gyogyszeres kezelést kaptam(most is a clomifene-t)és a 12nap tüszörepesztöt..ha ez sem lett most sikeres ingyenessen megcsinálja a korházban az inszemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!