Nagyon hamar elkezdett átfordulni a babám, van itt valaki, akinek hasonló tapasztalata van?
1 hetesen már hasról hátra fordult. Mielőtt valaki azt hiszi, hogy hencegni akarok; tudom, hogy ez nem jelent jót. Jövőhétre van időpontunk gyermekneurológushoz.
Addig is kíváncsi vagyok, van-e itt valaki, akinek a babája hasonlót produkált.
Amellett nagyon feszes baba, gyakran van ökölbe szorítva a keze, lábujjait behúzza szinte fehéredésig. Percekig tartja a kis fejét.
Köszönöm előre is.
az ökölbe szorítás az normális, ha feszült ideges, az én babám keze is akkor engedett ki, amikor szopizott és kezdett jól lakni és akkor még a föld is máshogy forog nekik :) szétdobja a kezét, kiengedve
a lábujj, moro reflex, az is eltűnik idővel, ahogy idegrendszerileg fejlődik. én néha maszírozgatom finoman, simogatom a talpát, arra elengedi azt is
ha tartja a kis fejét és sokáig, kétlem, hogy baj lenne, serintem ez általános korán.
az átfordulásokról viszont nem tudok
Köszönöm a válaszokat. Már említettem az orvosnak a tüneteket, és nem nyugtatott meg, szóval sajnos mindenképp ki kell vizsgálni.
Kedves 6-os! Mit takar pontosan, hogy féloldalas?
Milyen gyógytornára jártok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!