Nestlé 12 hó tejitalt megkóstoltam és nagyon rosszul esett mindkét alkalommal, és az íze is szörnyű. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Figyelt kérdés
Kétszer ittam meg, ha mrá elkészítettem, mert persze a babámnak nem kellett, de nem is csodálom, nem csak az íze rossz, nekem először a gyomrom fájt tőle, aztán ment a hasam. Hozzáteszem, egyáltalán nem érzékeny a gyomrom, általában mindent bevesz, tejérzékeny sem vagyok, ezért is furcsa hogy ilyen hatással van rám. Ezek után semmire nem merem használni pedig majdnem 3000ft volt, amúgy bekeverném legalább a kajájába, ti mit tennétek? Volt aki így járt vele?2013. jan. 23. 11:11
1/2 anonim válasza:
Szerencsére nem jártam így, de inkább az ételébe se keverd bele.
Nyilván elmúlt már 1 éves. Esetleg a tehéntejet nem akarod neki bevezetni? Az én lányom sokkal jobban megissza, mint a tápszert.
2/2 anonim válasza:
Az én fiam 1 éves. Most jöttünk haza a kórházból a tehéntej miatt. Tápszeres volt,nem laktatta... Puding,joghurt stb... A tejből lehúzott 2 decit is... Most tápszert kell kapnia reggel és este, meg kerülni a tejes dolgokat. A tápszer tartalmazza azokat a vitaminokat ami fontos a fejlődéséhez,a tej nem annyira. Ez már nem az a világ... Ja tápszerből örültem hajnalban,hogy megitta a 150 ml-t. Vigyázz vele azért,ha nem kell neki ne erőltesd! A tápszert tudod ízesíteni,ha baja lesz a tejtől nehezebb kezelni! Most 1 hónapig semmi tej! De inkább ez,mint egy betegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!