Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valakinek volt hasonló tapaszt...

Diana901 kérdése:

Valakinek volt hasonló tapasztalata, ami pozitivan zárult?

Figyelt kérdés
Agusztus14.kén megjött,gyógyszeres kezelés,tűszőrepesztő,majd rá két hétre negatív teszt. Késett 4napot,majd görcsölni kezdtem,és bő barna folyásom volt,kevés alvadt vérrel 1 napig. Na most tegnap voltam az 5,napon(már ha azt úgy számolom h megjött)és voltam dokinál...uh csinált,és azt mondta h nem lát terhességet,de viszont úgy áll a méhem mintha nem lett volna vérzés. Kaptam B HCG vérvételre papírt,amit hétfőn kell megcsináltatnom. Valakivel történt már hasonló??? Esélyes hogy pozitív legyen?

2014. szept. 19. 11:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Én 5,5 évet vártam, és csak akkor jött össze amikor egy orvos kimondta hogy menjünk lombikra mert szűkek a vezetőim, méhszájam stb...na innen elkezdtem utánajárni a lombiknak, következő hónapban spontán teherbe estem. Sok sikert neked is, mindenki megérdemli hogy anya lehessen.(

(8-as)

2014. szept. 21. 13:12
 12/28 anonim válasza:

Olyan furcsa, hogy mindenki azt mondja fel kell adni és 2 hét múlva teherbe esnek.... Szerintem a feladást nem lehet akarattal- annyi sz.ron keresztül kell menni, mire az ember odáig eljut........

De most akkor minden rendben van?

Én annak próbálok utána járni, hogy lehetséges e betaHCG termelés terhesség nélkül. Még senkit nem találtam akinek lett volna olyan.

2014. szept. 21. 16:37
 13/28 anonim ***** válasza:
Így van, nekem is csak azért múlt el a görcs, mert tudtam hogy nem eshetek teherbe spontán módon, és megyünk lombikra. Amit kiáll egy nő aki gyermeket akar, azt senki nem érdemli meg. Havonta reménykedni aztán csalódni...ezt senki nem hiszi el milyen, csak aki keresztülmegy rajta. (8,11)
2014. szept. 21. 17:18
 14/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A munka miatt csak holnap tudok eljutni a B-HCG re... :( de! Eddig is alig elérhetö volt a méhszáj,ma reggel viszont már el sem értem :D

Kezdem ugy érezni h már betegessen reménykedem :)

2014. szept. 22. 12:23
 15/28 A kérdező kommentje:
10/14! Pff! Elolvastalak...Elég érdekes a történeted! De szerintem még ne add fel,h terheség! Szerbiában is van orvosod? Megkérdezhetném h ki? Tudnék ajánlani egyet.. aki állitolag a környékben a legjobb..,jelenleg hozzá járok..mivel ö volt az elsö aki rájött arra h tágitani kellene a petevezetékeket! Voltam én már szegeden is,de ök erröl nem beszéltek..
2014. szept. 22. 12:32
 16/28 A kérdező kommentje:
aham,értem! bocs,még komás vagyok! Szoval vetélés volt...Sajnálom!
2014. szept. 22. 12:40
 17/28 anonim válasza:

Gyereket akarok! MOST!- vagyok.

Szerbiában jelenleg 3 orvosom van. (van privát meg kórházi is), de mindenki ajálhat ha tud valaki jót- mivel eddig mindig azt mondták h várjak.... Az ismerősök meg akik szintén PCOS-ok mind azt mondják, h PCOS-sal 5 évig vártak és utána mentek lombikra és az sikerült.

2014. szept. 22. 13:34
 18/28 anonim válasza:

Gyereket akarok! MOST!- vagyok.

Ja és az orvosaim neve:

dr. Živković Slobodan

dr. Csóti Anasztázia

dr. Csáky Éva

dr. Pintér Sándor

Szegeden:

dr. Pál Zoltán

2014. szept. 22. 13:37
 19/28 A kérdező kommentje:

A Zivkovic Az egy lof..sz! Már bocsi!

2évet voltam nála,és össze vissza beszélt,+még egy hormon vizsgálatot sem volt képes kiirni!

Pl.a barátnöm most nála van..cisztája van,..szülje ki,megkell müteni! össze vissza beszél!

Rávettem h átjöjjön az én dokimhoz,és kiderült,h gyogyszeres kezeléssel meglehet oldali!

A többit nem ismerem...

2014. szept. 22. 14:03
 20/28 A kérdező kommentje:
Szabadkára járok a Badawi magánklinikára, Luka Andelic-hoz . De a korházban is rendel.
2014. szept. 22. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!