Valakinek volt hasonló tapasztalata, ami pozitivan zárult?
Én 5,5 évet vártam, és csak akkor jött össze amikor egy orvos kimondta hogy menjünk lombikra mert szűkek a vezetőim, méhszájam stb...na innen elkezdtem utánajárni a lombiknak, következő hónapban spontán teherbe estem. Sok sikert neked is, mindenki megérdemli hogy anya lehessen.(
(8-as)
Olyan furcsa, hogy mindenki azt mondja fel kell adni és 2 hét múlva teherbe esnek.... Szerintem a feladást nem lehet akarattal- annyi sz.ron keresztül kell menni, mire az ember odáig eljut........
De most akkor minden rendben van?
Én annak próbálok utána járni, hogy lehetséges e betaHCG termelés terhesség nélkül. Még senkit nem találtam akinek lett volna olyan.
Sziasztok! A munka miatt csak holnap tudok eljutni a B-HCG re... :( de! Eddig is alig elérhetö volt a méhszáj,ma reggel viszont már el sem értem :D
Kezdem ugy érezni h már betegessen reménykedem :)
Gyereket akarok! MOST!- vagyok.
Szerbiában jelenleg 3 orvosom van. (van privát meg kórházi is), de mindenki ajálhat ha tud valaki jót- mivel eddig mindig azt mondták h várjak.... Az ismerősök meg akik szintén PCOS-ok mind azt mondják, h PCOS-sal 5 évig vártak és utána mentek lombikra és az sikerült.
Gyereket akarok! MOST!- vagyok.
Ja és az orvosaim neve:
dr. Živković Slobodan
dr. Csóti Anasztázia
dr. Csáky Éva
dr. Pintér Sándor
Szegeden:
dr. Pál Zoltán
A Zivkovic Az egy lof..sz! Már bocsi!
2évet voltam nála,és össze vissza beszélt,+még egy hormon vizsgálatot sem volt képes kiirni!
Pl.a barátnöm most nála van..cisztája van,..szülje ki,megkell müteni! össze vissza beszél!
Rávettem h átjöjjön az én dokimhoz,és kiderült,h gyogyszeres kezeléssel meglehet oldali!
A többit nem ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!