Miért viseli meg a lombik annyira az embereket? Mi abban olyan rossz?

Figyelt kérdés

nem az a lényeg, hogy az a kisbaba megszülessen? most nem tudok belegondolni milyen érzés lehet, de azt gondolom, hogy végülis nem mindegy hogy hogy jön össze?

nem megsérteni akartam senkit, azért érdeklődöm, mert lehet nekem is erre fog sor kerülni.

2014. aug. 23. 11:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ha lenne like-gomb, akkor megnyomnám! :) Teljesen így éreztem én is.
2014. aug. 29. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ott van a zöld kezecske,az jó like gombnak :)Én nem vagyok még benne,minden nap azért imádkozom a jó istenhez hogy ne is kerüljön erre sor.Nekem még csak a stimuláós hónapok kudarcai vannak a hátam mögött,az átjárhatósági műtét és a sok belső szenvedés,mert nem mutathatod mindenkinek...mindig.Férjem azt mondta erre:"ez olyan mintha egy 5-ös BMW kulcsát ma a kezedbe adnák,hogy a tiéd,és másnap mikor lemész kipróbálni kiveszik a kulcsot a kezedből és azt mondják,ja bocs mégse"Tudom ez érdekes megfogalmazás,de ő férfi,viszont ugyan úgy fáj neki ez,mint nekem,csak ő még annyira sem mutatja.Nehéz,mindig azon rágódsz,hogy ugyan mit vétettél,mit hibáztál,hogy nem kapod ezt meg az élettől...a legfontosabb dolgot,hogy egy új életet hozz létre.Sokat gondolkodom,sokat agyalok hogy hogyan engedjem el a sok aggódást.Nehéz.Nem is haragszom arra aki ezt nem érti,nem tudja.Mindent kibírunk érte,de ami belül a lelkünkben zajlik,az nagyon megviseli az embert.
2014. aug. 29. 10:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok. Mi 4 inszemináción és 2 lombikon vagyunk túl, a 2. lombik sikeres volt, most vagyok 11 hetes. Nagyon nehéz volt az út, és még mindig annyi aggódás van. A 2. lombiknál már azt mondtam, hogy lesz ahogy lesz, én nem idegelem magam. Szerencsére sikerült. Nektek is fog, kitartást és erőt kívánok hozzá!!!!
2014. aug. 29. 16:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm,kedves utolsó.Nagyon boldog babavárást! :)
2014. aug. 29. 18:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Mi a párommal azért járunk Lombikra mert nálam van a probléma. Kevés kis katona és lusták is.

A Forgácsba járunk, és már túljutottunk a görcsölésen. Jelenleg azon vitatkzounk 1 vagy 2 baba legyen, de ha kettő jön össze akkor kettőnek fogunk nagyon örülni.

Szerintem csak úgy lehet hozzá állni a lombikhoz,hogy sikerülni fog. Lazán, semmi görcs, teljesen természetesen. Akkor a szervezet is így reagál. De a strsssz az idegeskedés nem tesz jót.

15-én megyünk megbeszélésre és jövő hónapban beültetés!

Szurkoljatok :D

2014. szept. 5. 10:22
 16/17 A kérdező kommentje:
szurkolunk! biztos sikerülni fog!!! :) kettő is! :)
2014. szept. 6. 10:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszi :)
2014. szept. 11. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!