Hogyan tovább? A férjem spermiumai nagyon rossz minőségűek emiatt nem lehet baba. A többi lenn!
A 2.sikertelen lombikon vagyunk túl.Nálam minden rendben van,férjem spermiumai nagyon rossz minőségűek,a petesejtjeim megtermékenyültek,beültetés is megvolt,de a rossz minőség miatt nem tudtak megtapadni.
Az orvos már donorspermáról beszél....hogyan tovább,hogyan működik ez?Volt valaki hasonló helyzetben?
Két lehetőség jut hirtelen eszembe: mit gondolsz, tudod-e hátralévő életedben tartani a szád, és nem elmondani neki a dolgot? Ha igen, akkor csináltasd meg a spermadonációt.
Ha nem vagy biztos magadban, akkor mondd el a lehetőséget neki. Beszéld meg vele, hogy akarja-e, vagy nem akarja.
Első miről beszélsz?? A donorsperma a pár közös döntése!
Nálunk is a spermával van a gond, sokadikra sikerült csak a lombik. a doki mondta a többedik sikertelen után, h lehet, h a sperma genetikája nem a legjobb, de donorról sose volt szó! Mennyire rossz az eredményetek?
Az,hogy mi miatt rossz minőségű,nem tudjuk...
A legutolsó eredmények:
OAT-syndroma,
szám:6M/ml,
mozgó:40%,
intenzívek aránya:1/6,
mérsékelten mozgó:2/6,
alig haladók aránya:1/2,
normális szerkezetű:10%
Részemről minden rendben,hormoneredményeim jók voltak,átjárhatóságin is minden okés volt,jól reagáltam a hormonokra,először 11,másodszor 13 petesejt lett,szép vastag méhnyálkahártya....
Azt én sem értem,ha rossz a genetikája a spermiumoknak,akkor hogy tudta megtermékenyíteni....?
Először volt 8-9 sejtes ,másodszor 2 db 10 sejtes is volt.
Érdemes valamilyen vizsgálatot csináltatnunk esetleg....genetika,immunológia?
Köszönöm a válaszokat,és várom a továbbiakat!
Nekem is sok sejtem volt és jó mnyh.-m még is velem is gond volt az inzulinommal.
Amit a párodnak érdemes még nézetni: here uh, hormonvizsgálat, genetikai vizsgálat mindenképpen és d vitamin szint vizsgálat.
Köszi!!!
Here uh és hormonvizsgálat már volt,nincs eltérés....
A genetikai vizsgálat...ez lesz a következő!
Kedves Előző Válaszoló!
Még egy kérdés!
Neked az inzulin vizsgálatot ki kérte,kérheti?
Volt olyan ok/tünet,ami miatt felmerült az elvégzése?
Szia Kedves Kérdező!
Nálunk ettől még rosszabb volt a helyzet, biopsziával nyert spermékkal volt a megtermékenyítés, és általában csak helyben mozgóak voltak. Mindig sok petesejtem lett (volt 8-18-19-21), így abból néhány, volt, hogy 3-4 megtermékenyült, és szépen fejlődtek. De sajna az első három próbálkozásunk mégis sikertelen volt. Nekünk is ajánlották a donor dolgot, de valahogy nem tudtuk beemelni, főleg a párom, és úgy voltunk vele, amíg van esélyünk a közös babára (persze a donoros is az lett volna, csak mégis kicsit más) addig próbálkozunk.
Szóval én azt tanácsolom, ha szépen megtermékenyülnek a sejtek és szépen is fejlődnek (Nem tudom milyen állapotúak voltak) akkor próbálkozzatok meg még vele. Jahh, és szerintem is igyekezzetek kiszűrni mindent részletesen a Te oldaladon is.
Én az utolsó lombikunk előtt fogytam 13 kg-ot, jártam tornázni (mondjuk azt korábban is), szedtem a Nahrinos méhpempőt, és felvettem egy mágneses kezelés sorozatot. Nem tudom ebből segített-e valamelyik, vagy előtte csak simán pechünk volt (mert nekem sem találtak semmi bajomat), de most elmondhatom, hogy 18 hetes boldog ikres kismama vagyok.
Kívánom, hogy Nektek is mihamarabb sikerüljön! Sok szerencsét, erőt és kitartást kívánok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!