Miért kell a lombik meg a hormonkezelések? Örökbe
fogadni olyan rossz?
Figyelt kérdés
Szerintem nem véletlenül nem engedi egyes emberek szervezete a terhességet. Miért kell mégis mindenáron kicsikarni ezt, idegesen és kétségbeesetten összehozni egy lombikbabát? Miért nem elég az örökbefogadás?
Nem véletlen a nemzőképtelenség, szerintem ne menjünk szembe a természettel.
Ezt már legalább háromszor megkérdezted, de ha még mindig nem fogod fel akkor inkább ne szaporodj mert neked meg az agyaddal van baj, nem kicsit.
2014. jan. 26. 19:12
2/27 anonim válasza:
Mondd, neked van gyereked?
Gondolom ha te lennél olyan helyzetben, hogy nem jön össze, akkor nem mondanád ezt.
Ennyi erővel hagyhatnánk meghalni pl. a cukorbetegeket is. Minek menjünk szembe a természettel? Ha nem gyártanának nekik inzulint, meghalnának oszt kész.
Vagy miért gyógyítsuk meg a rákos gyerekeket? A természet ezt dobta...
2014. jan. 26. 19:17
3/27 A kérdező kommentje:
Van különbség a mesterséges gyerek és az életben tartás között. Egyébként megnézem, hogy hány rákos gyermek éli túl (sajnos!) a kemoterápiát. Kevesebben, mint ahányan meghalnak. :(
Én még nem tettem fel ilyen kérdést, épp ezért kérdezem most, hogy vajon mi az oka ennek? A szülés csodálatos dolog, de szerintem elrontja a gyerekvállalást, ha a hatodik csésze után jön össze. Nem megbántani szeretnék senkit, csak érdekel, hogy miért nem értik meg, hogy nekik nem ez az életfeladatuk.
:)
2014. jan. 26. 19:25
4/27 anonim válasza:
A természettel mindenki (nő, Férfi)szembe megy. Szőrtelenítünk, hajat vágunk, tisztálkodunk (az őskornak már vége)stb.......Ja és sokan plasztikáztatnak. Nagyon sok beteg ember van akiket meggyógyítanak. Akkor ez is természetellenes? A lombik sem sokkal ártalmasabb az egyes gyógymódoktól? Talán neked a lombik sem segített? Szerintem spontán az agyaddal van baj és gondolom természetellenesnek tartod a gyógyításodat.
2014. jan. 26. 19:25
5/27 anonim válasza:
én azt hiszem értem, hogy mire gondolsz a kérdéseddel. Sőt, nekem is van ilyen barátnőm, aki ugyanígy vélekedik: a természet nem véletlenül rendezte így, hogy valaki teherbe tud esni természetesen, más meg nem. Ettől függetlenül azt is megértem, hogy valaki mindent képes azért megtenni, hogy lehessen saját gyereke, ami teljesen más, mintha örökbe fogadnál valakit
2014. jan. 26. 19:34
6/27 anonim válasza:
Még egyszer kérdem, te ilyen helyzetben vagy?
Te talán nem esel teherbe, és azt mondod, jó ez így? Mert akkor van miről beszélgetni. Ha van gyereked, akkor nincs.
Egyébként meg baromira nem az szaporodik, akinek kellene. Nem tudom észrevetted-e, de a tanultabb rétegben vhogy többen küzdenek meddőséggel. Bezzeg a tanulatlan, dolgozni képtelen réteg aztán szaporodik, mint a nyulak...
2014. jan. 26. 19:39
7/27 anonim válasza:
Sok ember nem akar örökbefogadni, mert csak a saját gyermekével tudja elképzelni a szülőséget és az örökbefogadást sem szabad erőltetni.
2014. jan. 26. 19:39
8/27 anonim válasza:
Én nem úgy fogom fel a kérdést, hogy szembe megyünk a természettel, hanem úgy, hogy SAJÁT gyermeket szeretnék! Aki az enyém és a férjemé, hogy ha ránézek, akkor kereshessem a vonásainkat az arcában, hogy figyelhessem, hogy mikor melyikünkre hasonlít éppen, és egyszerűen azért, mert a MIÉNK! Mielőtt megszületett a kisfiam, azelőtt azt mondtam a férjemnek, hogy ha nem lehet saját gyermekünk, akkor én biztosan nem fogadnék örökbe, mert sajnos nem tudnám úgy szeretni, mint ha az én vérem volna, mert IDEGEN lenne számomra. Ezzel nem azokat szeretném megbántani, akik örökbe fogadtak, hanem ez 100% saját vélemény, a kérdező pedig nyilván nem velem ért egyet! Egy szóval: szerintem 10-ből kilenc nő bármit megtenne a saját gyermekért és nem gondolna arra, hogy inkább rögtön örökbe fogadjon egyet!
2014. jan. 26. 19:46
9/27 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy az örökbefogadás sem olyan egyszerű, ahogy azt egyesek elképzelik. Nem olyan ám, mint egy kutya örökbefogadása, hogy bemegyek, szétnézek, kiválasztom és viszem. Egy újszülöttre éveket kell várni!
Nagyobb gyereket meg már nem lehet hatékonyan nevelni.
Arról nem is beszélve, hogy az ember természete egy részben genetika...
2014. jan. 26. 19:49
10/27 anonim válasza:
Te most ezt komolyan kérdezted vagy unatkozol? Hogy lehet összehasonlítani egy saját gyereket egy örökbe fogadottal? Szerintem egyáltalán nem változtatja meg a gyereknevelést az, hogy hanyadik " csésze" után sikerül, mert aki megküzd érte, annak még kedvesebb lesz és még jobban vágyik rá. Az, hogy a saját szíved alatt hordod ki a gyereked és megéled a terhesség minden hónapját, ill. az, hogy a te és a szerelmed vére ő...Ezért mindenki megtesz mindent, az örökbe fogadás a legutolsó megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!