Miért kell a lombik meg a hormonkezelések? Örökbe fogadni olyan rossz?
Szerintem nem véletlenül nem engedi egyes emberek szervezete a terhességet. Miért kell mégis mindenáron kicsikarni ezt, idegesen és kétségbeesetten összehozni egy lombikbabát? Miért nem elég az örökbefogadás?
Nem véletlen a nemzőképtelenség, szerintem ne menjünk szembe a természettel.
Mikor elolvastam a kérdést, olyan indulatokat szabadítottál el bennem hogy... de aztán vettem egy mély levegőt.
Hála az égnek, hogy nem te döntőd el hogy ki szüljön, ki nem. Mi alapján gondolod, hogy jobban tudod egyes embereknél mi a jobb nekik. Miből gondolod, hogy a természet ezt dobta nekik? Vannak olyanok akiket a természet "egészségesen" engedett születni, és egy baleset miatt nem tud teherbe esni segítség nélkül? Akkor fogadja el az egyén hogy egy barom miatt nem eshet teherbe? Igenis ha a jelenlegi orvostudomány lehetővé teszi, hogy segítséggel lehessen egy párnak gyermeke, akkor vegyék igénybe, és ne más döntse el. Nem ellenzem az örökbefogadást, sőt ha nem jött volna össze a lombik akkor, valószínű én is örökbe fogadnék. De jelenleg itt van a baba a hasamban, köszöni jól van, jelezz érzem már, és ha megszületik sem lesz a homlokára írva hogy lombik gyermek vagyok.
Mi van azokkal az emberekkel akiknek összejön a baba, és mint egy rongydarabot ott hagyják valahol, jobb esetben ilyen kihelyezett inkubátorban, vagy nem gondoskodnak róla, lehanyagoltak, éheznek, stb, stb. A természet náluk miért nem avatkozott közbe?
Ennyi erővel egy tetoválás, vagy piercing is a természet megerőszakolása, mert a természet nem ilyennek teremtett minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!