Nem jön össze a baba, minden kivizsgálás meg volt mind a ketten rendben vagyunk de hiába. Jövő hónapban inszeminációra megyünk. Lehet, hogy megölöm a spermát?
Figyelt kérdés
Olvastam a protexin hüvelykúpról lehet, hogy az beállítaná a ph-m, hogy ne haljanak meg idő előtt? Még van 1 hónapunk a próbálkozásra, van esély vagy hülyeség?2014. aug. 15. 17:05
21/22 anonim válasza:
Mi lett az eredmény? Remélem hamarosan én is mehetek inszemre! Holnap kiderül, hogy mostanában-e!!! ;)
22/22 anonim válasza:
Nekem is rossz lett a PCT-m, az orvos azt mondta, ezen nem tudok javítani, inszemet javasolt. Most vagyok túl az elsőn, nem sikerült. Folytatom tovább. És Veled mi újság azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!