Nem jön össze a baba, minden kivizsgálás meg volt mind a ketten rendben vagyunk de hiába. Jövő hónapban inszeminációra megyünk. Lehet, hogy megölöm a spermát?
Ennyi nem elég a korrekt pajzsmirigy- és inzulin vizsgálathoz.
Így ránézésre a cukrod sincs teljesen rendben, de azért inzulint is nézetni kellett volna.
A TSH magas, valószínűleg a "társhormonok" (t4, t3) szintje sem túl jó. Érdemes ezeket is nézetni.
Ezen kívül immunológiai kivizsgálás sem ártana, teljes véralvadási vizsgálattal, továbbá érdemes lenne kromoszóma-vizsgálatot is csináltatni, ami kizárja az eltérő kromoszóma-szerkezetet mindkettőtöknél.
kedves 8-as válaszoló!
Sztem nagyon rossz irányban kutat a sebész ismerősöd...nem hiába inkább sebész.Semmi alapja nincs ennek.Én Szabolcs megyéből jöttem,férjem Somogy megyei.Tehát ország egyik-másik vége.Mégis 5 éve nem sikerül.Teljesen mások vagyunk,semmi közünk egymáshoz.Ő édesanyja pl.Szlovák származású.Szóval,ezt is lehetne csatolni a kutatáshoz ellenpéldának.Kedves kérdező!Megértem az aggodalmad mi is hasonló cipőben járunk,bár nálam van némi eltérés,de ez a vizsgálat amit javasolnak itt többen,megér egy próbát.
Szia!
Nálunk sem jött össze, egy évig hiába. Az összes vizsgálatot megcsináltattuk ( hormonsor, spermavizsgálat, laparoszkópia, átjárhatósági, ill. nézettem TSH-t ami 2,9 volt, de levittem 1,0-ra gyógyszerrel és mégsem jött össze.) Minden eredmény tökéletes lett.
Inszemre mentünk, stimulált ciklus ( Closti, Gonall, Ovitrelle, Crinone ) és elsőre sikerült!!!
Ne félj , az inszem jó dolog pedig én sem hittem benne... És mégis, most itt a pociban a 18 hetes pici fiam;)
Sok sikert!!
Most volt a 2. inszem, az eredményt még nem tudom mert csak jövőhét végén tesztelhetek, előbb úgysem látszik.
Írom, hogy mi lett.
Ja a vizsgálaton végül nem voltam mert az orvos azt mondta így is úgy is lesz inszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!