Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nem jön össze a baba, minden...

Nem jön össze a baba, minden kivizsgálás meg volt mind a ketten rendben vagyunk de hiába. Jövő hónapban inszeminációra megyünk. Lehet, hogy megölöm a spermát?

Figyelt kérdés
Olvastam a protexin hüvelykúpról lehet, hogy az beállítaná a ph-m, hogy ne haljanak meg idő előtt? Még van 1 hónapunk a próbálkozásra, van esély vagy hülyeség?

#sperma #inszemináció #Ph beállítás
2014. aug. 15. 17:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
tsh 2,5, a terheléses cukor éhgyomros 4mmol, 120 perces 6,5mmol
2014. aug. 18. 09:43
 12/22 anonim ***** válasza:

Ennyi nem elég a korrekt pajzsmirigy- és inzulin vizsgálathoz.

Így ránézésre a cukrod sincs teljesen rendben, de azért inzulint is nézetni kellett volna.

A TSH magas, valószínűleg a "társhormonok" (t4, t3) szintje sem túl jó. Érdemes ezeket is nézetni.

Ezen kívül immunológiai kivizsgálás sem ártana, teljes véralvadási vizsgálattal, továbbá érdemes lenne kromoszóma-vizsgálatot is csináltatni, ami kizárja az eltérő kromoszóma-szerkezetet mindkettőtöknél.

2014. aug. 18. 11:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekünk is csináltak PCT vizsgálatot, ami elég rossz lett és a doki az inszemet javasolta, 4-ből egy sem sikerült. Nekem kapásból az volt a kérdésem, hogy segítene-e, ha lúgosítanék, de azt mondta, semmi köze a ph-hoz. Úgyhogy szerintem feleslegesen próbálod. Amit én kipróbáltam, mert a neten olvastam róla, az a Robitussin köptető, mert nem csak a torokban oldja a nyákot, hanem a hüvelyben is és ez a lényege, hogy ott túl sűrű a váladék, vagy mi... De az sem segített. Fél év múlva spontán teherbe estem orvoshoz járás nélkül, pedig a doki azt mondta gyakorlatilag 0 az esély rá.
2014. aug. 18. 17:56
 14/22 anonim ***** válasza:
A TSH nekem kicsit magasnak tűnik. Az "átlagember" számára valahol 4 körül van a határérték, de ha teherbe akarsz esni, akkor 2 alatt kell lennie. Nekem ugyanez a problémám, tavaly 2-es TSH-val ugyan teherbe estem, de elvetéltem. Most kaptam Letrox-ot az endokrinológustól, várom, hogy így sikerül -e,ó.
2014. aug. 20. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:

kedves 8-as válaszoló!

Sztem nagyon rossz irányban kutat a sebész ismerősöd...nem hiába inkább sebész.Semmi alapja nincs ennek.Én Szabolcs megyéből jöttem,férjem Somogy megyei.Tehát ország egyik-másik vége.Mégis 5 éve nem sikerül.Teljesen mások vagyunk,semmi közünk egymáshoz.Ő édesanyja pl.Szlovák származású.Szóval,ezt is lehetne csatolni a kutatáshoz ellenpéldának.Kedves kérdező!Megértem az aggodalmad mi is hasonló cipőben járunk,bár nálam van némi eltérés,de ez a vizsgálat amit javasolnak itt többen,megér egy próbát.

2014. aug. 22. 12:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Mégvalami,a TsH-val engem is riogattak,nekem 2,35.Elismert endokrinológus professzorhoz járok és azt mondta hogy ez megfelelő és ilyen értéknél nem fog engem mesterséges pajzsmirigy hormonnal tömni.Amúgy én is elgondolkoztam hogy mivan ha mégsincs igaza,de mégis ő a szaktudás.
2014. aug. 22. 12:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Nálam is minden vizsgálat rendben volt, minden eredményem kiváló, sőt, már voltam kétszer terhes a férjemtől - 10 és 12 évvel ezelőtt. Azóta nem. Jó egy ideig nem is próbálkoztunk, de december óta igen,mégsem jön össze a baba. Tehát minden eredményem jó, mégsem. A Kaáliban csak az időt húzzák (bocsánat, ha valakit ezzel megbántok!), és az nekem nagyon nincs. A lényeg, hosszú hónapok után, amikor a űz átjárhatósági vizsgálathoz kerestem orvost, eljutottam egy idegen nőgyógyászhoz, aki mellesleg meddőségi szakember. Na, ő volt az első, akinek eszébe jutott, hogy esetleg meg kéne nézni egy pct tesztet. Az eredmény: szinte az összes kiskatonát kinyírom, esélyem a spontán teherbe esésre gyakorlatilag nulla. Ebben a ciklusban már megyek az inszemre.
2014. aug. 22. 13:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk sem jött össze, egy évig hiába. Az összes vizsgálatot megcsináltattuk ( hormonsor, spermavizsgálat, laparoszkópia, átjárhatósági, ill. nézettem TSH-t ami 2,9 volt, de levittem 1,0-ra gyógyszerrel és mégsem jött össze.) Minden eredmény tökéletes lett.

Inszemre mentünk, stimulált ciklus ( Closti, Gonall, Ovitrelle, Crinone ) és elsőre sikerült!!!

Ne félj , az inszem jó dolog pedig én sem hittem benne... És mégis, most itt a pociban a 18 hetes pici fiam;)

Sok sikert!!

2014. aug. 22. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Na mizujs azóta veletek?
2014. szept. 8. 14:44
 20/22 A kérdező kommentje:

Most volt a 2. inszem, az eredményt még nem tudom mert csak jövőhét végén tesztelhetek, előbb úgysem látszik.

Írom, hogy mi lett.

Ja a vizsgálaton végül nem voltam mert az orvos azt mondta így is úgy is lesz inszem.

2014. szept. 26. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!