11 éve nem jön össze a baba.6 inszem,3 lombik, teljes kivizsgálás. Férjem rendben van. Inzulinrezisztencia igazolódott. MerckforminXR 1000mg írtak fel. Nem szeretném szedni, a mellékhatások miatt. Pl:fogyás.49kg. Esett vki így teherbe?
Elnézést, hogy érdemben nem tudok az IR-hez szólni, de józan paraszti ésszel: ha azt mondták, hogy szedned kell, így nagyobb esélyed van a babára, 11 év várakozás után azt bírod kisakkozni, hogy "nem szeretnéd szedni"?
Mi a biztosíték arra, hogy nálad is jelentkezni fog a fogyás, mint mellékhatás? Egy próbát sem ér meg neked, hogy végre babád lehessen?
Nézd, én eddig bármilyen gyógyszert szedtem, az összesnél fel volt sorolva mellékhatásként pl. a hízás. Aztán egy dekát sem. Szedd a bogyót, ha még szeretnétek a babát. Majd ha tényleg fogyni fogsz tőle, mérlegeled, hogy szedd-e tovább, vagy sem.
Rengetegen szedik ezt a gyógyszert.
Nem elég szedni a gyógyszert, mozogni kell, ir diétát is tartani kell, amit ha egy profi dietetikussal állíttatsz össze, nem fogsz fogyni, sem hízni, ha nem szükséges.
A hányingert borítékolhatom az elején. :-)
5-ös válaszoló vagyok!
Az XR-től semmi bajod nem lesz, kíméletes. Nekem nem jelentkezett semmi, pedig nem felépítve kezdtem el, hanem egyből bevettem az 1000-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!