Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért a 8. héten a leggyakorib...

Miért a 8. héten a leggyakoribb a vetélés vagy ikreknél az egyik felszívódása? 7. hétbe léptem, ikrekkel, van-e félnivalóm, ha eddig minden rendben?

Figyelt kérdés
Addig minden rendben zajlik általában és a vetélést vagy a felszívódást leggyakrabban a 8. hétre írják az édesanyák. Vajon miért?

2014. máj. 20. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
ez nem igaz a legangyobb esléy a vetélésre 6. hétig van, utána 8. hét utén megint csökken az esélye és 12. hét után uygebár már szinte biztos hogy megmarad. 7-8 hetes magzat már nem is szokott felszivodni mivel már nagy ahhoz ennyi idösen már szibnte biztos a mütéti befejezés. a felszivodás elöbb a 6. hétig gyakori.
2014. máj. 20. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vetélésemmel üres petezsákot hordtam a szívem alatt a 12 hetes koromig, második vetéléssel ikrek lettek volna, 7 és 6 hetesnek mondták őket, mikor 8+3 hetesen voltam uh-on. Akkor már nem éltek. És nem szívódtak fel.
2014. máj. 20. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Èn s 20-ikhèten vetèltem el! Ok nem volt.. Nem hiszem hogy ez a 8-as szám büvös lenne...
2014. máj. 20. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és sajnálom, hogy így alakult. Azért kockázatosabb az ikerterhesség, akárhogy is nézem, izgulok is rendesen.
2014. máj. 21. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:

A statisztika semmit sem ér!

Az is hülyeség, hogy a 12. hét után meg lehet nyugodni.

24 hetesen kellett halott magzatot szülnöm egy felszálló fertőzés miatt.

2014. máj. 22. 07:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Legyél pozitív és minden renden lesz!

A 21 hósaim még alszanak a szobájukban, ki se akartak jönni, mikor császárom volt 38+5 hetesen

2014. máj. 22. 07:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó nagyon nehéz volt az ikerterhesség? Nehéz egyszerre kettővel? Egyszerre szopiztak, aludtak? Esetleg jó tanács terhesség vagy babagondozás terén? Minden jó tanács érdekel! Köszönöm!

2014. máj. 22. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!