Újabb sikertelen hónap. Ti hogyan léptek túl?
Minden ismerősöm azt mondja, hogy ne görcsöljek rá, ne gondoljak rá, ne stresszeljek, stb..
De azt egyik se tudja megmondani, hogy ezt hogyan valósítsam meg! Elméletileg egészségesek vagyunk a férjemmel, de már benne vagyunk a korban. Egy gyermekünk volt, aki meghalt. Ezek után hogyan ne akarjam túlzottan?
Igen, szedem a B vitamint, a magnéziumot, és sportolok, jógázok, hogy ne stresszeljek. Egyészségesen kajálok, nem iszok, nem cigizek, szedem a terhesvitamint és folsavat, a méhpempőt. A petevezetékem átjárható. Szabályos a ciklusom, és 2-3 naponta együtt vagyunk.
Csak éppen gyerek nincs.
Van, aki azt mondja, hogy majd akkor jön a baba, amikor már lemondtam róla vagy amikor majd nem akarom annyira.
Hát basszus, az az idő sosem jön el.
Vagy csak a klimaxszal.
Személyes tapasztalatok?
Goldie, nem tudom, hogy szerepet játszottak-e ezek a dolgok, de az elmúlt két hónapban szedtem méhpempőt és termékenység fokozó jógát csináltam minden nap.
Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!