Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valaki megfejtené nekem mi...

Valaki megfejtené nekem mi volt ez a hónap közepén? Miért fájt ennyire? PCOS vagyok

Figyelt kérdés

16 ciklus napkor olyan erősen görcsöltem hogy azt hittem kiszakad a méhem! Mikor megvan akkor érzem ezt és akkor el is önt 2 órára utána pedig már sokkal kevesebb. Szóval nagyon erős görcsöm volt, utána jött a szokásos vizes folyás. 20 nap telt el az ovu óta, tegnap enyém görcsöltem mintha megjönne, de nem jött meg! Már szerintem nem is fog. Mi történt??? Tudom hogy nem láttok belém, de hátha okosabbak vagytok mint én!

Nődokinál ovu után egy héttel voltam. Mindent rendben talált...

2014. máj. 14. 08:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
valószinüleg peteérés volt, az hogy megrepedt-e más kérdés mivel nem jön meg igy valószinüleg nem. ha az orvos azt mondta minden rendben akkor minden rendben.
2014. máj. 14. 08:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Arra rájöttem hogy ovu volt, az nem világos miért fájt ennyire...
2014. máj. 14. 08:30
 3/12 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet igy tudni, ahogy az orvos sem látott semmit. rendszeres a ciklusod?
2014. máj. 14. 09:25
 4/12 anonim ***** válasza:

hármas kezelést tartod?

doki mit látott? megrepedt minden tüsző? nem maradt ott ciszta esetleg (bármilyen kicsike)

de előfordul, hogy az ovuláció ennyire fáj. Nekem is van így néha.

2014. máj. 14. 09:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Junius végén volt egy vetélesem, 2 hónapra rá megjött, szeptemberbe kimaradt és októberbe megjött... Azóta minden hónapba megvan...
2014. máj. 14. 09:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Most fogok menni jövőhónapba endo dokihoz... Volt sok cisztám, most a doki azt mondta nem lát semmit!
2014. máj. 14. 09:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam már csinálok egy tesztet, de nincs tünetem, meg nem is voltunk együtt a hónapba sokszor ugyhogy kicsit kizártnak tartom:(
2014. máj. 14. 09:54
 8/12 anonim ***** válasza:
hát ha a terhesség nem lehetséges, akkor az van, hogy a pcos miatt rendszertelen lett a ciklusod. Kezelni kellene. Terheléses cukor és inzulin vizsgálatod volt már? vagy még az sem?
2014. máj. 14. 09:57
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát egyenlőre csak hormon volt ami szerintem értékelhetetlen lesz, mert a 22 napon lett levéve. Illetve a pajzsmirigyre kértem még labort, meg az általánosokat is megnézték. A hormonok hétfőre lesz "kész"...

SZTK ba nem csinálnak 3 pontost:( Az majd fizetős lesz...

De amugy a sima éhgyomri cukrom 5.1 lett. Tudom nem mérvadó, de ez értékhatáron belül van... Bár pont határ...

2014. máj. 14. 10:06
 10/12 anonim ***** válasza:

sajnos a cukor itt nem nagyon számít (illetve, ha a cukor sem jó, akkor régen rossz), itt elsősorban az inzulint kell nézni (erre figyelj, hogy majd ezt is vegyenek, ugyanúgy 0, 60, és 120 percnél, mint a cukor)

a pcos alapja az anyagcserezavar, így 99%-nak tuti van inzulinrezisztenciája is.

A rosszul kezelt IR-ből pedig cukorbetegség lehet. Én úgy jártam, hogy marhára nem érdekelte az akkori dokimat, és mire rendes orvoshoz jutottam, már a cukrom sem volt jó sajnos.

2014. máj. 14. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!