Van itt vékony IR/PCOS-s? Mennyi hónap/év 3-as kezelés után sikerült a baba?
10 éves a fiam, kb. 7 éve próbálkozunk kistesó projekten. Sok kezelést kaptam idegesítő és kellemetlen időszak volt az biztos. Bevallom tavaly beteltem és feladtam hosszú évek után. Bevágtam a gyógyszereket a kukába és úgy döntöttünk, hogy ha lesz-lesz ha nem akkor nem. Van aki erős és nem adja fel, én nem voltam az.
Kívánom a legjobbakat, egészséget és mihamarabbi pozitív tesztet!
28 hetes kismama
Szia!
179 cm vagyok és 60 kg.
10 év rendszertelen menstruáció után kaptam meg a megfelelő kezelést, 25 évesen estem teherbe 2 hónap Meforal+diéta+mozgás után. :) 2 éves már a lányunk. Drukkolok!
Az én történetem a következő. Kb. másfél éve próbálkoztunk a babával, de nem jött. Ovutesztek, hőmérőzés, semmi. 4 hónap closty-kúra, semmi. Laparoszkópiás műtét, ami alatt kiderült, hogy a petevezetők átjárhatók, viszont van endometriózisom. Kitakarítottak, majd fél év próbálkozás megint. Semmi. Ezután meddőségi centrum. Két lombik egymás után. A második biokémiai terhesség lett. Már ott feszegettem a kérdést, hogy nem kéne-e egy IR-re irányuló vizsgálat. Nem. Van rendes mensim, van pé, vékony vagyok, tuti nem vagyok az. Mondtam oké, de apám inzulinos cukros. Akkor se vagyok.
Hát én nem hagytam annyiban, ott hagytam őket és irány a Mensmentis. Kiderült, hogy bizony ám, hogy IR-em van. Mikor a doktornő meglátta az értékeimet, mondta is, hogy ilyen értékekkel még lombikkal se volt semmi esélyem. Durván másfél év kellett hozzá, mire újra normál értékeim lettek. Nálunk ugye a férjem eredményei miatt csak lombik jöhetett szóba. Akkor már mehettünk volna újra, de addigra annyira belefáradtunk mindketten a gyerektémába is, meg egymásba is, hogy a válást fontolgattuk. És akkor spontán, több mint 6 év után megfogant a kisfiunk. Sajnos a házasságunkat ez sem mentette meg, hosszú volt ez a 6 év küzdelem, és minket nem megerősített, hanem eltávolított egymástól. Két hónapja külön is költöztünk, mert bár mindketten nagyon várjuk a kisfiunkat az egymással való problémáinkat nem tudtuk megoldani azóta se. Csak a baba miatt pedig nem akartunk együtt maradni.
Szóval a kérdésedre a válasz, nálam durván két év hármas kezelés kellett, de nálunk a férjemmel is voltak problémák.
34. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!