Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valaki megfejtené nekem mi...

Valaki megfejtené nekem mi volt ez a hónap közepén? Miért fájt ennyire? PCOS vagyok

Figyelt kérdés

16 ciklus napkor olyan erősen görcsöltem hogy azt hittem kiszakad a méhem! Mikor megvan akkor érzem ezt és akkor el is önt 2 órára utána pedig már sokkal kevesebb. Szóval nagyon erős görcsöm volt, utána jött a szokásos vizes folyás. 20 nap telt el az ovu óta, tegnap enyém görcsöltem mintha megjönne, de nem jött meg! Már szerintem nem is fog. Mi történt??? Tudom hogy nem láttok belém, de hátha okosabbak vagytok mint én!

Nődokinál ovu után egy héttel voltam. Mindent rendben talált...

2014. máj. 14. 08:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ja, és ha tudsz, kérj d-vitamin vizsgálatot is (ez is vérvétel), mert nagyon sok pcos lánynál alacsony!
2014. máj. 14. 10:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen azt is szerettem volna csak sajnos TB alapon ezt sem csinálják! Tisztába vagyok a betegséggel, csak igazából az ovu zavart nagyon hogy miért fájt ennyire! Mert fáj mindig görcsölök, de nem ennyire. Egész nap tömtem magamba a gyógyszert...
2014. máj. 14. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!