Pcosok! Probaltatok mar a kecskeruta teat? Ha igen es bevalt mennyi ido alatt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 23:50
 1/2 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de csak azt értem el vele, hogy borzasztóan levitte a vércukorszintemet, és hipózni kezdtem. Persze lehet, ha kitapasztalnám a megfelelő "dózist", idővel nem lenne ilyen. A probléma inkább azzal van, hogy nem teljesen ismert a hatásmechanizmusa, azaz, hogy milyen módon csökkenti a vércukorszintet. Ha a sejtek inzulinérzékenységének növelésével, az nekünk jó, viszont ha a hasnyálmirigyet serkenti még több inzulin kibocsátására, az csak ront a helyzeten.
2014. aug. 3. 13:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia. En ket honapja iszom. Semmilyen mellekhatast eddig nem tapasztaltam. Napi negy decit iszok. Annyi, hogy ebbe a ciklusba a ciklus feletol szur es erzekeny nyomasra a jobb petefeszkem. Remelem azert mert volt tuszorepedesem...
2014. aug. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!