Anyukák, akik sokféle babakocsit próbáltatok, tudnátok segíteni?
Ezt a kocsit néztem ki a 13 hónapos kislányomnak. Van esetleg valakinek személyes tapasztalata?
Szeretnék jó minőségű, tartós, könnyen kezelhető darabot venni. Városban, panelben lakunk, sokat buszozunk, és utazunk (autóval).
nekem az a tapasztalatom, hogy 1 évesnek nem éri meg 60ezerért babakocsit venni.
elindul, kevesebbet használjátok, te cipeled a kocsit és a kismotort, vagy a szatyrokat teszed bele :)
10E-ért vannak tényleg könnyű, kicsi esernyős kocsik, nekünk ez jött be :)
Szia!
Mi belvárosi társasházban lakunk Debrecenben, és én rengeteg félét próbáltam, a felsőkategróiástól kezdve az akármiig, az egyetlen, ami igazi szerelem, az ez:
Vagy a mamasandpapasnál nézz még szét, onnan is van egy jó esernyőkocsink, azt tömegközlekedéshez használjuk, a Quinnyvel autózunk.
Most adom el a szinte vadonat új kiskocsimat, mert nem tudom használni.
Ezért keresnék valami komolyabb, használhatóbb darabot. A Quinnyt én is néztem, de nem bízom a 3 kerekűekben. Nem borulékony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!