Babakocsit szeretnék díszíteni. Mivel tudnék egy kis színt varázsolni rá?
Figyelt kérdés
A kupolája tiszta fekete és nem igazán
igazán tetszik. Szeretnék valami mintát rá de nem tudom mivel lehetne. Esetleg lehet himezni rá? Vagy van valami egyszerűbb megoldás? Mit gondoltok?
2014. márc. 23. 17:41
1/4 anonim válasza:
Feketére én csak textilfestéket tudok elképzelni, vagy esetleg varrni rá valamit, de szerintem nehéz szépet csinálni ilyen anyagra.
2/4 anonim válasza:
Én elfogadnám feketének :)
Amúgy egyre több tiszta fekete babakocsit látok, nem tudom mitől lett népszerű?
Ha nagyon mintát akarsz rá akkor lehet rávasalható folt.
Ami ki van hímezve és tapadós az alja, vasalóval tudod rányomni. Nem tudom mennyire lesz tartós és ahol megtörik az anyag ahogy a kupolát összecsukod hogy bírja majd.
A másik a rávasalható fólia, de én pólóra próbáltam és bár mosógépbe mostam, nyilván te nem fogod gondolom, de hamar töredezett lett és megfakult.
3/4 anonim válasza:
Első körben én is a felvasalható foltokra, matricákra gondoltam. Közben még az jutott eszebe, hogy ha tudsz hímezni, vagy ha van rá pénzed, akkor hímeztethetsz is bele, az biztosan tartósabb, mint a matricák. Csak nem tudom, hol csinálnak ilyet és megéri-e az árát. Esetleg egy kérdést megér gépi hímzőknél.
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi az ötleteket, lehet hímzek rá valami kisautót. Nem fekete kocsit akartunk de mivel a kocsi tipusát már kiválasztottam nem vot más színbe... így alakult.Egyébként szeretem mert könnyű kis sportkocsi, könnyű vele közlekedni, csak a szine...Na mindegy, majd kitalálok valamit. :)
2014. márc. 23. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!