SEDATIF PC-t próbáltátok már rossz alvónak? Bevált? Tapasztalatok?
Én azt gondolom hogy vannak nagyon fogfajos babák, és vannak egyáltalán nem... a nagy orlok is durvak lehetnek egy érzékenyebb gyereknek szerintem! Ha tudom, hogy cataflammal könnyebben túl vagyunk az egész ügyön, akkor sokkal hamarabb elkezdem adni! A folytonos rémálomszerű zokogás, reszketes, visitas odáig fajult, hogy ideggyógyászhoz vittük a picit, Ő is a sedativot javasolta, nem jutott eszébe a fog:-):-) amúgy soknak támadnak a cataflam miatt, de h itt is megpróbálja vki, akkor előre javaslom, hogy a következő, nekünk az orlo fogak bujasa idejére cseréljük házat, férjet, gyereket:-):-)
Maximum 4 napig, után egy hét szünet, útnál még 4 nap, utána nem kellett! Emögött az adagolas mögött nincs tudományos magyarázat, én így csináltam, azt hiszem ezzel nem tettem rosszat, de természetesen kérdezd még a dokit, úgyis Neki kell felírnia, nem akarok hülyeséget mondani!
nagyon köszönöm,h megosztottad ezt velem!
Vki másnak esetleg tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!