Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nincs peteérésem! Hová fordulh...

Nincs peteérésem! Hová fordulhatnék segítségért?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs peteérésem. Utolsó mensim áprilisban volt. Nagyon szeretnénk babát már lassan 2éve. Voltam nőgyógyásznál aki erre csak annyit mondott hogy menjek a meddőségi klinikára meg hogy folytassam a fogyókúrát hátha helyre jön a ciklusom.(1,5 év alatt fogytam 25kilót). Most elkezdtem szedni a Barátcserje kapszulát hátha segít. De olyan tanácstalan vagyok.Tényleg a meddőségibe kéne mennem? Már van egy 4éves kisfiam.

2014. júl. 29. 13:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valóban a hormonok nem nőgyógyászhoz tartoznak. De szerintem egy szokásos 2 vérvételt csinálnak akkor Nőgyógyász is látja hogy hormonális vagy szervi probléma van. Pl az én esetembe minden hormoneredmény tökéletes volt, de baba sehol, ezért laparoszkópos petevez.vizsgálatot csináltak, ahol kiderültek a problémák. Meg őrültem volna ha tologatnak egyik orvostól a másikig. Így sem kellemes! Én olyan magán dokit kerestem, aki korházban is dolgozik, és ha majd szükség lesz rá (egyátalán) tudok nála szülni.
2014. júl. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!