Nitókrisz kérdése:

Tul gyenge lenne a mehem?

Figyelt kérdés
Januarban volt egy vetelesem, hat hetesen halt el a terhesseg es a kilencedik heten ment el orvosi beavatkozassal. Azota ketszer ereztem ugy (legutobb orvosi ellenorzes mellett, Clostyt es Duphastont szedve) hogy ujra sikerult, de a beagyazodas korul megszakadt. Osszefuggesbe lehet ez azzal, hogy egyedul kell jarnom vasarolni, sokszor eleg messzire es cipekednem kell? Mind a ket alkalommal ilyenkor ereztem, hogy huzodik a hasam, mintha tegla lenne benne, majd meg is szuntek a "terhessegi" tuneteim. Lehet, hogy tul gyenge lenne a mehem es mar kis cipekedestol is elmegy a baba?! Van mar egy kisfiam, vele semmi gondom nem volt teresseg alatt, igaz, az elejen nem kellett cipelnem, vagy nehez munkat vegezni, de kesobb igen es semmi gond nem volt. Volt mar valaki igy?

2014. júl. 29. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy te ugy érezted, nem jelenti azt, hogy valoban terhes is voltál....
2014. júl. 29. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
terhességem első 6 hetében (mig nem volt biztos) addig napi szinten cipekedtem, 20kg-os ládákat vittem. semmi gond nem volt. mikor megtudtam akkor vettem vissza a cipekedésből semmi baj nem volt a terhesség alatt
2014. júl. 29. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy pszichés alapon voltak a tüneteid. A vetélés nagy trauma lehetett a számodra. :-(
2014. júl. 29. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
fontos cipekedni? Próbáld megoldani valahogy máshogy.
2014. júl. 29. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem eltem bele magam, de voltak olyan tunetek, mint peldaul a mellem novekedese es az erek megjelenese rajta, ami nem menstruacios tunet nalam (csak a fajdalom, de soha nem szokott megnoni, vagy eresebb lenni) es ami furcsa az a fajdalom, amit cipekedes alatt ereztem, azt nem tudom mivel magyarazni. Muszajni muszaj volt sajnos :( mashogy nem tudom megoldani a vasarlast, de ha biztos lennek benne, hogy ez lehetett a gond, akkor legkozelebb megprobalnek mas megoldast talalni.

Csak arra lennek kivancsi, hogy letezhet-e ilyen es ha igen, mitol? Mehnyalkahartya nem eleg vastag esetleg? Vagy tul vastag :/ ?

2014. júl. 29. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
A méhnyálkahártyád állapotáról még egy nőgyógyász sem lenne képes távdiagnosztikát adni. Keress fel egyet személyesen!
2014. júl. 29. 12:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Voltam mar.... de kulfoldon elek es itt nem igazan foglalkoznak ilyen szinten ezzel a kerdessel. Tudom, hogy tavdiagnosztikara senki nem kepes :) de talan masnak volt hasonlo tapasztalata es utolag kiderult mi volt a problema.
2014. júl. 29. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!