Pozitív a tesztem, barnázgatás mitől lehet? Dolgoznak a hormonok vagy el akar menni a babó? Udvar seprés és biciklizés után kis maszatolás! Gyenge a méhem vagy ez előfordulhat? 5 hetes
Lehet ez is, meg az is!
Sajnos nem lehet megmondani! Menj el minél hamarabb dokihoz!
Nekem azt mondta a dokim, hogy terhesen semmilyen színű folyás, barnázás, vérzés, rózsaszín pötty, stb. NEM normális, azonnal dokihoz kell menni.
Persze ez nem azt jelenti, hogy minden esetben baj van, de meg kell nézetni orvossal!
Igen, mielőbb orvos! Ilyenkor tényleg a progeszteronhiányra gyanakszanak, és Utrogestant kapsz valószínűleg! Amíg nem jutsz el orvoshoz, addig pihenj, de szerintem menj be az ügyeletre mielőbb! Ez nem játék! Lehet hogy teljesen ártalmatlan, de lehet hogy ha nem mész, és tovább dolgozgatsz, stb. a fekvés helyett, akkor baj lesz. Nyugi, és orvos!
Az abszolult minimum hogy telefonálj be a kórház nőgyógyászati osztályára, monnd el hogy mi van. De úgy is azt mondják, hogy be kell menni! MAjd írd meg hogy mit csináltál, és hogy mit kaptál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!