Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 hónapja vetéltem el 8 hetes...

2 hónapja vetéltem el 8 hetes volt a babám. Szeretnék tanácsokat kérni hogy mielőbb újra gyermekáldás elé nézni. Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Anyák napján veszítettem el a 8 hetes magzatomat , utána altatásban megcsinálták az egészségügyi kaparást. Az orvos azt tanácsolta, hogy 6 hónapig ne próbálkozzunk újabb gyermekkel. Én azóta mély depresszióba estem. Mindenképp szeretnék anyai örömök elé nézni , a lehető legrövidebb idő alatt. Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni? Jelenleg folsavat szedek reggel és este. Sokat hallottam már azElevitről , szerintetek hasznos?

#vetélés utáni terhesség
2014. júl. 27. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem íróhoz!!! Én nem hiszem el hogy nem lehet kibírni 6 hetet. Úgy gondolom ez különbözteti meg ez embert az állattól, hogy nem csak ösztönünk van hanem agyunk is !! Ilyen gondolkodással vajon hány éves lehetsz? Ha már annyira szeretnél babát akkor némi felelősség tudat nem ártana. Legalább nőgyógyászhoz menny el kikérni a véleményét, és egy kontroll sem árt.
2014. aug. 4. 22:15
 12/15 A kérdező kommentje:

27 éves vagyok, de nem mondanám magam szerencsétlennek mint ahogy te voltál szíves nyilatkozni ismeretlenül.

Kedves mások kommentelő! Előre bocsátom bár nem tartozik rád, hogy egyetlen éjszaka alatt elvesztettem drága édesanyám, és édesapám egy részeg kamionos miatt, és egyedül nevelem és tartom el a 4 éves húgom, aki sajnos leukémiás. Felettem senki ne törjön pálcát , amíg nem kerül az én helyzetembe! Szóval minden nagyképűség mellett állíthatom hogy EMBER VAGYOK. A párommal pedig nagyon szeretjük egymást, én arról nem tehetek ha ti nem tudjátok mi a szenvedély. Ezért lennék állat? Nézz mélyen magadba..

Köszönöm szépen az első kedves válaszokat, nekik és az Elevitnek köszönhetően 7 hetes terhes vagyok!! Sziasztok!!

2014. aug. 5. 06:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha két hónapja vetéltél el, azaz 8 hete, akkor nehezen lehetsz 7 hetes terhes, Elevit ide vagy oda(ezt nem is értem, lol) de álmodozni természetesen nem tilos, csak ne hidd, h ezzel most milyen jól odavágtál azoknak, akiknek nem tetszett a válasza.
2014. aug. 5. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Meg azt írod, csak egy hete szeded még Az Elevitet, akkor miért írod, h annak köszönhetően lettél terhes, ha elmondásod alapján már 7 hetes vagy?:DD

Be kéne fejezni a hazudozást, mert törölni fogják a kérdésed.

2014. aug. 5. 08:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Az a mindenit! júli 27.-én adtad fel a kérdésed akkor még nem szedted az elevitet (saját írásod alapján) de aug 5.-én már ennek köszönöd a terhességedet?? és 7 hetes!! Nem hinném hogy teljesen őszinte vagy!! Én sem értem amit az előző kommentelő sem értett ezek a hónapok hetek számolása vagy nem az erősséged vagy ennyire egyszerű vagy. Ha most 7 hetes terhes vagy akkor mikor a kérdést kiírtad valószínűleg már tudtad hogy terhes vagy!! Gondolom azt hitted majd mindenki támogatja az infantilis kérdésedet! Sajnálatos ami a családoddal történt, de egy baba érkezéséhez nagy nyugalom, stresszmentesség és harmónia szükséges (nekem) én biztos vártam volna még azt a tragédiát magamba letudom zárni.
2014. aug. 5. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!