Legszebb magyar ellenállás, bőséges gyermekáldás?
nem hinném
teljesen mindegy ha egy magyar vagy egy roma kerül rossz anyagi helyzetbe csak mert rájött a gyermek(ek) utáni vágy
(vagy egyéb megfontolásból elkövetett gondatlan gyermekvállalás)
Na ez a kettő, hogy függ össze?
Ki áll ellent minek?
Úgy látom nem érti senki a kérdésed!
Szerintem csak az menthetné a nemzetet, de nagy a baj, ha már a kérdésed is ilyen értetlenséget generál!
Utolsó! Azért had ne az aktuális politikai/társadalmi/akármilyen helyzethez igazítsuk már, hogy mikor vállalunk gyereket... Szerintem a legtöbb normális embernek a saját körülményei számítanak ebben a helyzetben, ugyanis a nemzet nem fogja felnevelni helyettem, nem eteti, és nem fizeti ki a ruháit stb.
Az biztosan sokat segítene a nemzeten, ha mindenki sorban szülné a gyerekeket, akiket aztán nem bír eltartani ugye?
Nem is arról van szó,amikor valaki nem tudja eltartani...
Inkább ott a hiba, hogy el tudná, de a karrier, meg a luxus fontosabb. Meg van pénz, de csak egyet szülnek... Nem a létminimum alattiakról beszéltem. A kisebbséget nem érdekli, hogy miből tartja el a gyereket. Ők szülnek és szülnek, lassan többségben lesznek, és aki melózik eltarthatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!