Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legszebb magyar ellenállás,...

Legszebb magyar ellenállás, bőséges gyermekáldás?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miert, van egy jovedelem, amelyt meghaladva egy gyermekkel nem lehet kiszurni ennek a fantasztikus orszagnak a szemet...? Erdekes gondolatmenet....
2014. jan. 30. 23:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Azért "nem lehet", mert szüksége van ennek a társadalomnak tisztességben, nyugalomban, szerető környezetben felnövő gyermekekre. Ők a jövő és nem pedig a sok putriban élő gyermek.
2014. jan. 31. 09:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Van ebben is valami, de szerintem csak azért, mert jól keres, ne legyen már kötelessége senkinek 3-4 gyereket nevelni, ha ő csak 1-et szeretne. Mindenkinek megvan az oka arra, hogy miért annyi gyereket vállal, amennyit. És igen, az is egy ok lehet, hogy nem akarja, hogy óvoda legyen a háza. Még akkor is, ha ez sokak számára érthetetlen. Nem magamról beszélek, én 3-at szeretnék, remélem meg is tehetem, egyelőre az elsőt várom. De megértem azokat is, akik úgy érzik, hogy nekik egy vagy kettő bőven elég. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
2014. jan. 31. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!