2 hónapja vetéltem el 8 hetes volt a babám. Szeretnék tanácsokat kérni hogy mielőbb újra gyermekáldás elé nézni. Tudnátok tanácsot adni?
Sajnálom, ami veled történt. Én is átéltem a vetélést, hat hetes voltam. :( Ennek már másfél éve. Kiderült, beteg vagyok, ezért nem jön össze a baba.
A depresszió sajnos nagy gátja a teherbeesésnek, azt kellene valahogy leküzdeni, egy természetes nagyon hatásos módot tudok ajánlani, az a futás vagy bármilyen erősebb sporttevékenység. Szedned semmit nem kell, attól tuti nem leszel terhes. Gondolj arra, hogy a legszegényebb legelmaradottabb országokban is képesek teherbe esni a nők, ahol még kaja is alig van, nemhogy vitaminok.
Ha nincs semmi bajod, akkor lesz kisbabád, és a statisztika azt mutatja, hogy vetélés után nagyon hamar szokott sikerülni. Barátnőm nem tartotta be a hat hónapot, és ő már a második ciklusban teherbe esett, előtte ő is hat hetesen veszítette el a babáját (gyulladás volt a szervezetében). Persze az orvos utasításait mindenképpen tartsd be, nem akarok ellene beszélni,mert nyilván érti a dolgát. És addig, amíg eljön az idő, erősítsd magad a sporttal, ez a testedet és lelkedet is felkészíti az anyaságra. Higgy magadban és a picidben, aki hamarosan ott lesz a pocidban!
Őszintén sajnálom,de ne betegedj ebbe bele,bánkódj egy ideig,de muszáj összeszedned magad,koncentrálj a következőre.
Mindenképp menj orvoshoz,meddőségi központba,durván hangzik de ott kivizsgálnak stb,lehet vmi hormondolog van,az pár hónap és rendbe jöhet...ne vesztegesd az időd,menj a dolgok után...lehet progeszteron hiányod van,keress másik tájékozott orvost.... ;) hidd el,van megoldás....ha pesti vagy ajánlom a Mensmentist (11 kerület)
Rettenetesen megviselt. Pár nap múlva megyek a nőgyógyászhoz magán rendelésre , mert vele is szeretnék konzultálni a további teendőkről. De egy valami nem fér a fejembe... miért nem kaptam méh össze húzót a küret után? És mikor még élt a picim hüvelyi ultrahangot csináltak nálam holott a kismamák számára ez tilos. Még az nap elkezdtem vérezni, és 3 nap múlva elvetéltem. Kissé különös..de most már nagyon szeretnék egy picit , és bármit megteszek ennek érdekében. :)
És köszönöm szépen a válaszokat! :)
Én februárban vetéltem el, szintén 8 hetesen, a végén kürettel. Ahogy mondani szokták (a férfiak) egy vetélés nem vetélés, nade mégis hogy lehet így újra neki indulni vminek? "Ez természtes". "A legnagyobb felelőtlenség, nem utána járni". És ehhez hasonlókon kattogott az agyam. Utóbbit nem helyi orvos mondtam. Itt valóban nem foglalkoznak veled (magánban sem) egy vetélés után. Jobb hijján nézettem egy pajzsmirigyet, mert az egyszerű és informatív. Rendben volt és nekiláttunk. Azt mondták 3 hónap. Magyarázatot érdemben erre nem adtak, hogyhogy neki láttunk az első mesu után. A harmadikban jött össze. Egyelőre minden ok, de zabszem sem... :(
Tök mindegy, hogy elevit vagy más 800 (nem tudom a mértékegységet) folsavat mindenképp küldj be naponta.
szerintem is amit a doki mond be kell tartani, de addig vér vétel, sárgatesthormon kenet, stb... vizsgálatokat elkezdheted. Szerintem nem kell depizni, végül is teherbeestél, szóval az is valami. Lehet hogy csak egy kis hormontámogatás kell a megtapadáshoz.
Vitamin: Én most vettem gravidát 4 db-ot tudtam beszedni belőle, olyan durva nyelőcső, és gyomorégésem lett amilyen még sosem. Holnap veszek Elevitet, remélem az jó lesz. Türelmes legyél, és próbálj sportolni valamit és Táplálkozz egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!