Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 hét múlva születne meg a...

2 hét múlva születne meg a babám,3 hónapja nincs velem. Egyszerűen úgy érzem, megőrülök. Lehet ezen valahogy túllépni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, az én hibám, hogy nem tudtam őt megvédeni. Félek, hogy nem leszek terhes újra, és félek, hogy sorozatos csalódások fognak érni emiatt. 7 évembe telt, míg ő megfogant. :(
2014. júl. 24. 12:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én együtt érzek veled. Én is sokat vártam a kislányomra fiaim vannak. És áprilisban elvesztettem 22 hetesen. meg kellett szülni. Hiába volt minden uh negatív, az amnio alapján downos volt, az utolsó pillanatig mozgott bennem. Pont 3 hónapja történt, én is nemsokára szülnék, szörnyű érzés nekem is. :( :(
2014. júl. 28. 08:22
 22/24 A kérdező kommentje:

Jajj, akkor te is tudod, mennyire fájdalmas dolog ez. :(

Nekem még egy gyerekem sincs, csak 2 elvetélt.

Jövő hétre voltam kiírva.

2014. júl. 29. 11:43
 23/24 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as válaszoló! Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!!! A + energia jól jön.
2014. júl. 29. 11:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Én a 21-es vagyok, sajnos energiám nekem sem sok van, kissé el vagyok keseredve, főleg hogy látom rengeteg baba születik ebben az évben. :( Sorban látom facen is a gratulációkat. :( DE nem mondok le még egy kisbabáról, álmodtam is róla, neked sem szabad lemondani, nagyon ritkán fordul elő ilyen hogy nagyobb babát elveszitünk, a dokim azt mondta, még egyszer nem fordulhat elő!!!!! Remélem nemsokára beszámolhatunk egymásnak hogy SIKERÜLT!!!!
2014. júl. 29. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!