Nem jön össze a baba fél éve, hogyan tovább?
31 éves vagyok. Fél éve próbálkozunk a babával, eddig eredménytelenül. A menstruációm óramű pontosságú. Ovulációs tesztet vettem, az is rendben volt. Neten olvasgattam a témában, sokan esküsznek a palástfű, cickafark teára..de én nem merek ezzel kísérletezni. Most hogyan tovább? A nőgyógyászom rendes, alapos, de sajnos sztk keretekein belül nem tudom mennyi esélyem van egy tisztességes kivizsgálásra, a több hónapos előjegyzésekről nem is beszélve.....
Az érdekelne, hogy milyen vizsgálatok vannak, hogy kiderüljön van-e baj. Mit milyen sorrendben végeznek el (vérvizsgálat, UH..stb). A férjemet is kivizsgálják-e, és mikor. (Egy barátnőm azt mondta, hogy legelőször a férfit vizsgálják ki, csak utána a nőt).
Szerintem egy magán nőgyógyászt fogok felkeresni, de nem tudom ez mennyibe fog kerülni...
Szeretném, ha valaki volt hasonló helyzetben megírná a tapasztalatait..
Eléggé el vagyok keseredve...
Ui.: A "biztos nagyon akarod, azért nem jön össze", és "ne görcsölj rá annyira és össze fog jönni" hozzászólásokat kérem mellőzni...
ORVOS,akár több helyen is....
Meddőségi,ott vizsgálnak sok irányból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!