Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulacios teszthez értők,...

Ovulacios teszthez értők, hogyan kell ezt kiértékelni? Lentebb.

Figyelt kérdés

[link]

Gyorsan leírom a történetet. Fogamzasgatlot szedtem, abbahagytam, babát szeretnénk. Kaptam clostybegytet mert nem indult be peteeres, es hosszú ciklusok voltak. Első hónap sikertelen volt. Ez a 2. Clostys hónap. UH-ra nem tudok menni, mert külföldön élünk itt más, szóval ez kilove. Elkezdtem ovulacios tesztet csinálni. Fentebb láthatjatok h alakult. 5nap pozitív,,, de hogyan? A teszt csík sosem erősebb a kontrollnál, de ezek szerint szerintetek volt peteeres? Koszonom a segítséget!

2014. júl. 22. 12:45
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Mai...mar nem tudom mi van

[link]

2014. júl. 26. 17:02
 32/37 anonim ***** válasza:

Vagy tesztileg lemaradtunk vagy ma mégis csak ittál előtte. ;-)

A lényeg, ma szex! :)

2014. júl. 26. 17:25
 33/37 A kérdező kommentje:
Jelentem a mai totál negativ
2014. júl. 27. 17:32
 34/37 anonim ***** válasza:
És ügyesek voltatok? ;-)
2014. júl. 27. 18:22
 35/37 A kérdező kommentje:
Ráálltunk arra h ket naponta vagyunk egyutt, teszttol függetlenül.ez arra kellett h kiderüljön van e peteérésem, de úgy tűnik van, most nagyon bízom a sikerben,, azt nem tudom meg h hány nap múlva érdemes Hcg tesztet csinálni, h kiderüljön a dolog
2014. júl. 27. 18:27
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy a többség szerint? :D No, majd figyeljük, mit üzen a tested. Van, amikor érdemes tesztelni, van, amikor meg nem. Drukkolok!
2014. júl. 27. 19:31
 37/37 A kérdező kommentje:

Közbe azert gondoltam jelentek, szóval ma vagyok a 21.napon. Mar most "mindjárt megjön" érzésem van es duzzadtabbak a melleim, de ez ugye a közelgő menstruacios jele is lehet. Tegnap csináltam utoljára ovulacios tesztet ami halvány szóval valószínűleg volt peteeres mert éreztem is akkor mikor erős teszt csík volt.

Úgy döntöttem hétfőn csinálom az első Hcg tesztet, mivel az ovuteszt szerint cn11 es cn17 ovulacios napok. Kiváncsi vagyok, es egyben kicsit felek is, h ennyi jo jel ellenére is pofára esés lesz.

2014. júl. 29. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!