Ovulacios teszthez értők, hogyan kell ezt kiértékelni? Lentebb.
Gyorsan leírom a történetet. Fogamzasgatlot szedtem, abbahagytam, babát szeretnénk. Kaptam clostybegytet mert nem indult be peteeres, es hosszú ciklusok voltak. Első hónap sikertelen volt. Ez a 2. Clostys hónap. UH-ra nem tudok menni, mert külföldön élünk itt más, szóval ez kilove. Elkezdtem ovulacios tesztet csinálni. Fentebb láthatjatok h alakult. 5nap pozitív,,, de hogyan? A teszt csík sosem erősebb a kontrollnál, de ezek szerint szerintetek volt peteeres? Koszonom a segítséget!
No szia :) tegnap nagy nehezen, de teszteltem meloba. 5orakkor előtte 2 órával nem ittam...szóval mindent a szabály szerint...
Az összehasonlítás miatt a tegnap előtti is a képen...
Tegnap is délutános voltam, igy ezt is meloba csináltam, íme
Viszont ezt éreztem is... Mostmár rettenetesen kiváncsi vagyok a ma 5 orasira...szerinted ez mar az lenne? Lehetseges? A 17.napon Closty mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!