Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulacios teszthez értők,...

Ovulacios teszthez értők, hogyan kell ezt kiértékelni? Lentebb.

Figyelt kérdés

[link]

Gyorsan leírom a történetet. Fogamzasgatlot szedtem, abbahagytam, babát szeretnénk. Kaptam clostybegytet mert nem indult be peteeres, es hosszú ciklusok voltak. Első hónap sikertelen volt. Ez a 2. Clostys hónap. UH-ra nem tudok menni, mert külföldön élünk itt más, szóval ez kilove. Elkezdtem ovulacios tesztet csinálni. Fentebb láthatjatok h alakult. 5nap pozitív,,, de hogyan? A teszt csík sosem erősebb a kontrollnál, de ezek szerint szerintetek volt peteeres? Koszonom a segítséget!

2014. júl. 22. 12:45
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
a 11.napi az a pozitív,akkor volt peteérésed.Nem kell annak erősebbnek lenni,elég ha ugyanolyan.
2014. júl. 22. 13:15
 2/37 A kérdező kommentje:
Koszonom! Eddig mindenki ezt mondta, akkor kicsit megnyugodtam!
2014. júl. 22. 13:40
 3/37 anonim ***** válasza:
ööö, elképzelhető, hogy Te az a típus vagy, akinek többször kell tesztelnie, hogy pont elkapja az lh csúcsot, de nem, a 11. napi sem pozitív. Erősebb, mint a többi, de nem ez a lényeg. Hátha még csak most lesz, mert mintha megint erősödésnek indult volna.
2014. júl. 22. 17:44
 4/37 anonim ***** válasza:
ne bántani akartalak, ugye tudod!?
2014. júl. 22. 17:45
 5/37 A kérdező kommentje:

Persze, nem is annak veszem, nem szoktam ide kérdést feltenni, de ebben tényleg tanácstalan vagyok. Most megint beszereztem 7 darabot, ez mind reggel 6 óriási pisiből van, tudom du kellene de a beosztasom miatt ez az egyetlen időpont, ami minden nap jo.

Egyébként igen, megint erősödik...ezért sem értem

2014. júl. 22. 18:22
 6/37 anonim ***** válasza:

Nem egyszerűen, nem kellene reggel, egyenesen tilos és felesleges!

Állj át az estékre/délutánokra. Még akkor is értelmesebb, ha egyik nap 3-kor, másik nap 6-kor csinálod. Hidd el, szivattam már magam a reggeli teszteléssel. :)

2014. júl. 22. 18:50
 7/37 anonim ***** válasza:
Pisilj a munkahelyeden. Egy diszkrét felespohár a ridikülbe...;-)
2014. júl. 22. 18:51
 8/37 A kérdező kommentje:
Ha ra állok az du 5 órás tesztelésre? Es vajon mar holnaptól vagy következő hónaptól?
2014. júl. 22. 19:15
 9/37 anonim ***** válasza:
Ma még el tudsz lőni egyet, csak kíváncsiságból? Aztán holnaptól legyen 17 óra. Azért bizakodom, hogy még nem maradtunk le, mert amikor reggel teszteltem (ááááááá), akkor reggel vagy 7 napig pozitív volt. Valódi pozitív. Már csak ezért sem mérvadó. Onnantól sikerült normálisan használnom, és úgy működött, ahogy a könyvbe írva vagyon. :)
2014. júl. 22. 19:21
 10/37 anonim ***** válasza:
És akkor 3-tól majd nem nagyon kéne inni.
2014. júl. 22. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!