Ovulacios teszthez értők, hogyan kell ezt kiértékelni? Lentebb.
Gyorsan leírom a történetet. Fogamzasgatlot szedtem, abbahagytam, babát szeretnénk. Kaptam clostybegytet mert nem indult be peteeres, es hosszú ciklusok voltak. Első hónap sikertelen volt. Ez a 2. Clostys hónap. UH-ra nem tudok menni, mert külföldön élünk itt más, szóval ez kilove. Elkezdtem ovulacios tesztet csinálni. Fentebb láthatjatok h alakult. 5nap pozitív,,, de hogyan? A teszt csík sosem erősebb a kontrollnál, de ezek szerint szerintetek volt peteeres? Koszonom a segítséget!
Persze, nem is annak veszem, nem szoktam ide kérdést feltenni, de ebben tényleg tanácstalan vagyok. Most megint beszereztem 7 darabot, ez mind reggel 6 óriási pisiből van, tudom du kellene de a beosztasom miatt ez az egyetlen időpont, ami minden nap jo.
Egyébként igen, megint erősödik...ezért sem értem
Nem egyszerűen, nem kellene reggel, egyenesen tilos és felesleges!
Állj át az estékre/délutánokra. Még akkor is értelmesebb, ha egyik nap 3-kor, másik nap 6-kor csinálod. Hidd el, szivattam már magam a reggeli teszteléssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!