Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulacios teszthez értők,...

Ovulacios teszthez értők, hogyan kell ezt kiértékelni? Lentebb.

Figyelt kérdés

[link]

Gyorsan leírom a történetet. Fogamzasgatlot szedtem, abbahagytam, babát szeretnénk. Kaptam clostybegytet mert nem indult be peteeres, es hosszú ciklusok voltak. Első hónap sikertelen volt. Ez a 2. Clostys hónap. UH-ra nem tudok menni, mert külföldön élünk itt más, szóval ez kilove. Elkezdtem ovulacios tesztet csinálni. Fentebb láthatjatok h alakult. 5nap pozitív,,, de hogyan? A teszt csík sosem erősebb a kontrollnál, de ezek szerint szerintetek volt peteeres? Koszonom a segítséget!

2014. júl. 22. 12:45
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Na, csináltam most is...a felső a reggeli, alul a mostani friss :)

[link]

2014. júl. 22. 19:29
 12/37 anonim ***** válasza:
Ez lesz a jó irány, hajrá! :)
2014. júl. 22. 19:38
 13/37 anonim ***** válasza:

Nekem az ovuteszt nem vált be.Hiába csináltam bármikor.

Én mértem a hőmet,nekem az egyértelműbb.

2014. júl. 23. 08:11
 14/37 anonim ***** válasza:
Tényleg, miért nem méred a hődet (is)? Az ovu teszt előre "szól", azért praktikus, ha működik.
2014. júl. 23. 08:18
 15/37 A kérdező kommentje:
Probalgatom, bar nem egy idoben. De eddig elég fura eredmények vannak...lehet a hőmérő nem jo. Minden reggel 36,4 kivéve a 12.nap reggel volt 36.6... Szóval nem mérvadó
2014. júl. 23. 11:00
 16/37 anonim ***** válasza:
Ha nem (közel) egy időben, akkor nincs értelme. De mi a fura az előbbi számokban?
2014. júl. 23. 11:06
 17/37 anonim ***** válasza:

Én este szoktam ovutesztelni 8körül.Nekem ilyen a pozi tesztem:

[link]

A hőd is jelzi,h még nem volt és a tesztek sem pozik még.

2014. júl. 24. 07:26
 18/37 anonim ***** válasza:
Milyen lett a tegnapi teszt?
2014. júl. 24. 07:57
 19/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok, tegnapi is negatív, vagyis igen halvány a teszt csík. Raalltam az 5 óriási tesztre. Hőmérséklet nem mérvadó igy h ossze vissza tudom vezetni, igy azt abba is hagytam. Viszont tegnap eléggé "éreztem" petefészkeim. Nemtudom kicsit el vagyok keseredve. Valahogy nem akar összejönni ez a dolog.
2014. júl. 24. 11:23
 20/37 anonim ***** válasza:
Hanyadik ciklusnap? Milyen hosszú szokott lenni?
2014. júl. 24. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!