Lombikosok! Ki kezdi most az elsőt?
2- es vagyok
Bodnár dr, ha jól értettem a nevét. De nem mi választottuk, csak hozzá írt be az asszisztens. Mindegy volt, mert senkit sem ismerünk ott.
Valakinek: Az események mennyire pörögnek? Attól függ, mennyi vizsgálatot kér az első konz. után a dokid.
Mi történt azóta? Miért kellett leállítani? Na az én szervezetem is megbolondult! Mar a 40. napnál járok, mensi sehol, pedig soha nem késett még ennyit! Pedig már indulhatnának a kivizsgálások, erre tessèk!!! Tiszta ideg vagyok! :(
S
Szia 13-as!
Sajnos leesett az ösztrogénem és emiatt kellett félbe hagyni a stimulációt!!! Nagy-nagy bánatunkra...
Ez volt hétfőn,pénteken a 11-napon elkezdetm barnázni,majd kissé vérezni! Felhivtam az orvosomat,mondta hogy ebből is látszik hogy valami nem volt jó a stimuláció során...hogy mi azt se Ő,se én nem tudom! Szeptemberben kezdjük újra,de akkor már más stimulálást fog adni!Úgyhogy ez volt...
Ne búsúlj...eljön majd a mi időnk is... :) Sok sikert és kitartást!!!!
Sziasztok.
Mi is most kezdjük. A Forgács Intézetbe járunk, szeptember 15 van időpontunk, mi már mindent megcsináltattunk, nálam van a gond a katonákkal. Ha minden jól meg kezdjük a szurit és jövő hónapban megkapjuk a babókat :)
Sok sikert nektek !!!
Ki hol tart most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!