Lombikosok! Sikertelen lombik után, hogy regeneráltátok a szervezeteteket? Szeretném azt a sok hormont eltűntetni a szervezetemből, de hogyan tegyem?!
Szia!
Két lombik között azért kell 3 hónap szünetet tartani, mert kb ennyi idő alatt áll vissza a szervezet normál működése. Teák nélkül is, egészséges életmóddal. Ettől függetlenül ihatod nyugodtan ezeket. Viszont itt a nyár, a lelki regenerálódásban sokat segítene, ha kicsit kikapcsolódnál, és másra koncentrálnál. PL elmenni nyaralni, kikapcsolódni, szórakozni.
Nekem 2 sikertelen lombikom volt.Nehéz utana de probald lefoglalni magad.Csinalj olyan dolgokat amiket szeretsz es elvezel.pihenj,utazz stb
Igyal sok folyadekot egyel sok zoldseget,gyumolcsot.sport nagyon jo.Legjobb a yoga azzal lenyugtatod a tested es a lelked.kitartast!
1es, 3as vagyok.
Kipróbálhatod, bajod nem lesz tőle, én személy szerint nem hiszek az ilyesmiben.
Azért sajnálni nem kell. A 4. lombikunk sikeres volt, csak az előtte lévő 3 meg az utána lévő 4 nem, de van egy gyönyörű 3 éves fiunk, igaz egyke maradt, de legalább ő van, igazi csoda, mert többi doki mondta, hogy nekünk soha nem lesz közös gyerekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!