Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok! Sikertelen lombik...

Lombikosok! Sikertelen lombik után, hogy regeneráltátok a szervezeteteket? Szeretném azt a sok hormont eltűntetni a szervezetemből, de hogyan tegyem?!

Figyelt kérdés

2014. jún. 7. 16:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is attól félek, hogy tönkreteszem a szervezetem. A méhnyálkahártyára nagyon jó a méhpempő, nekem ennek segítségével terhes is lettem, csak sajnos a 8. hétre már nem volt szívhang, így missed ab lett a befejezése. :(
2014. jún. 9. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Azt megkérdezhetem, hogy akkor miért mész lombikra, ha sikerült már természetes úton teherbe esned? Én biztos nem lennék, ha nem lenne muszáj? Ha egyszer sikerült már, akkor miért ne sikerülhetne még egyszer?
2014. jún. 11. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat, valamiért azt gondoltam az utolsó kommentre, hogy természetes úton sikerült... bocsi, nem kérdeztem semmit. Kitartást kívánok! A méhpempő nagyon jó és a teák is biztos segítenek!
2014. jún. 11. 18:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Egyébként mindkét petevezetékem elzáródott, ezért szükséges a lombik. Sajnos erre még nem találtak ki semmien más (természetes) megoldást...:(
2014. jún. 11. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!