Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, hogyan közölték...

Lombikosok, hogyan közölték veletek a sikertelen eredményt?

Figyelt kérdés
Csak nekem furcsa, hogy egy drága magánkórházba nekem kell a vérvétel után telefonálnom az eredmény miatt, ahol egy asszisztens lány közli, hogy sajnálom, nem sikerült. És ennyi, se záró konzultáció, se következő lépés megbeszélése, semmi. A számla persze ilyenkorra már rendezve. Ez mindenhol így működik?

2014. ápr. 29. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Igen, kb igy. Azt is igy tudod meg, ha majd sikerül.

Mondjuk nekem jobb is volt igy, eleg sokat sírtam a sikertelenek utan, nem szerettem volna ott, tulajdonképpen idegen emberek elott

2014. ápr. 29. 22:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Szemelyes tapasztalatom nincs, de az egyik baratnomek probalkoznak. En ugy tudom oket az orvos hivta be es kozolte a rossz hirt es hogy hogyan tovabb, mikor lehet legkozelebb ujra ... Stb.
2014. ápr. 29. 22:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs saját tapasztalatom, csak kolléganőm elmesélése alapján tudok nyilatkozni. Ő vele is személyesen közölte az orvosa, de azt is hozzá tette, hogy szerinte azért nem sikerült, mert nem akarta eléggé, nem látta rajta a kellő igyekezetet. A kolléganőm ezek után hetekig nem tudott ettől a gondolattól megszabadulni, hogy ő nem akarta eléggé, az ő hibája.
2014. ápr. 29. 22:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez így működik. Kisírod magad és ha majd megnyugodtál felkeeresed a dokit. Jobb így mint személyesen.
2014. ápr. 29. 22:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani kérdező de nekik ez a napi rutinjuk. Óránként csak egy ilyen hírt közölnek és mindenkit percekig vigasztalnának akkor másból nem állna a napjuk.
2014. ápr. 29. 22:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Természetesen nem vigasztalásra vártam és gondolom, hogy ez napi rutin számukra, de nekem a sikertelenség feldolgozásában sokat jelentene, ha tudnám a következő lépést, vagy egy kicsit megbeszéltük volna, hogy mit lehetne még tenni a siker érdekében az elkövetkező 3 hónapban.
2014. ápr. 30. 08:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Csak nem a Robert klinika? ... Ott igen, es sajnos szenvtelenul kozlik. En sem azt vartam, hogy masfel orat lelkizzenek velem, mert azt a reszet en megoldom, koszonom. De egy maganklinika ezt nem engedhetne meg maganak, szerintem, meg ha nekik mindennapos teendo a rossz hir kozlese is. Erdekesseg kepp, egy masik, TB tamogatott intezmenyben az orvos szemelyesen kozli, vagy o van a vonal masik vegen, s meg tudjuk beszelni a hogyan tovabb-ot is, mikor menjek legkozelebb, stb. Ez sem volt tobb 2percnel, megis emberibb.
2014. ápr. 30. 12:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen, a Robert klinikára járunk.
2014. ápr. 30. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Sejtettem. :) Mi el is jöttünk onnan, engem nagyon felháborított ez a dolog, s nem csak személyes vonatkozásban, hanem úgy is, hogy én egy hasonló, csak fogászati magánklinikán vagyok asszisztens. Egyszerűen nem is tudom, ezt hogy gondolják.
2014. ápr. 30. 14:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy mi is klinikát váltunk, pedig eleinte nagyon elégedettek voltunk velük, de úgy tűnik, hogy a kezelések végére elengedik az ember kezét és lógunk a levegőben jó pár megválaszolatlan kérdéssel.
2014. ápr. 30. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!