Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen lombikosok! Nem...

Sikertelen lombikosok! Nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy azok, akiknek esetleg sokadszorra sem sikerült a lombik, vagy minden lehetőségüket felhasználták, de így sem sikerült a teherbeesés, nem bántátok meg a próbálkozásokat? Ha tehetnétek, újra kezdenétek? Gondolok itt a stimuláció későbbi mellékhatásaitól való félelemre...Talán buta kérdés, de kíváncsi lennék arra, hogy hogy éltétek meg, s hogyan vélekedtek róla. Előre is köszi a válaszokat!
2012. okt. 8. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem 6 alkalommal nem sikerült a lombik, 1 alkalommal viszont igen :) Nem bántam meg és azt gondolom, h ha nem sikerült volna, akkor se bánnám, hanem próbálkoznék tovább. Igaz, nekem még van 2 lehetőségem.
2012. okt. 8. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És gratulálok! :)
2012. okt. 8. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a 7. lombikra készülök, a 4. sikeres volt az első 3at a hülye dokik tök feleslegesen csinálták meg, de ha nem sikerült volna mentem volna tovább.
2012. okt. 8. 21:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért volt felesleges kedves utolsó, ha kérdezhetem?
2012. okt. 9. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert egy olyan kezeletlen betegségem volt ami melett kizárt volt a siker, csak szartak rá a dokik.
2012. okt. 9. 23:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Szörnyű. Köszi a választ és minden jót! :)
2012. okt. 10. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
És azt még nem is írtam, hogy majdnem bele haltam a 3-ba.
2012. okt. 10. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!