Lombikosok! Sikertelen beültetés után következő ciklusban tényleg nincs még peteérés?
Nem pihennek, sőt!
Ilyenkor még hatnak a hormonok, több pete is érhet!!
Én voltam UH-n sikertelen lombik utáni hónapban, középidőben. 4 méretes tüszőm volt!
Azért nagyon ne éld bele magad, valamiért eddig sem sikerült...
De azért drukkolok nektek!!!
Én is ismeretlen eredetű meddőség miatt kezdtem a lombikozást. Később kiderült, a kivizsgálásom kicsit elnagyolt volt : pajzsmirigy alulműködésem és IR-em van, csak ezeket elfelejtették alapból megnézni, mert volt peteérésem, és nem vagyok 100 kiló.
Ezt azért írtam csak le, hogy értsétek, az ismeretlen eredetű meddőség nem azt jelenti, hogy nincs semmi baj, hanem azt, hogy nem találták meg. :-(
Kedves kérdező! Ha neked ezeket még nem nézték, talán érdemes lenne, mert nagyon sokan vagyunk IR-esek anélkül, hogy tudnánk róla..
A pajzsmirigyem rendben van, azt nézték, prolaktin kicsit magas volt, arra gyógyszert szedek, IR-t nem néztek még. Amúgy 2,5 éve műtöttek elég súlyos endometriózissal, azt mondták az nehezítheti a teherbeesést.
Utolsó! Neked sikerült már a baba? Elég sok helyen látom a hozzászólásodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!