Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, hogyan közölték...

Lombikosok, hogyan közölték veletek a sikertelen eredményt?

Figyelt kérdés
Csak nekem furcsa, hogy egy drága magánkórházba nekem kell a vérvétel után telefonálnom az eredmény miatt, ahol egy asszisztens lány közli, hogy sajnálom, nem sikerült. És ennyi, se záró konzultáció, se következő lépés megbeszélése, semmi. A számla persze ilyenkorra már rendezve. Ez mindenhol így működik?

2014. ápr. 29. 21:54
1 2
 11/15 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Mi a Kaáliba jártunk, mi is telefonon tudtuk meg a híreket, de én nem rovom fel nekik. A reggel levett vérből az eredmény valamikor délutánra lett meg. Vidékről jártunk fel, nem szerettünk volna órákig ott dekkolni, esetleg visszautazni azért, hogy a rossz hírt közöljék velünk. Még csak az hiányzott volna, hogy x kilométert utazzunk azért, hogy elmondják, nem sikerült. Viszont mindig a doki mondta, és rögtön megbeszéltük a hogyan tovább-ot is.

Szerintem nincs ezzel a módszerrel semmi baj. :-)

2014. ápr. 30. 17:28
 12/15 LadyLoss ***** válasza:
Mi is a Kaáliba jártunk/járunk, de nekünk 1 óra alatt meglett a vérvétel eredménye és a dokinak adták oda először, aztán ő hívott be a szobájába és beszéltük meg az eredményt.
2014. ápr. 30. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

Én is jártam oda, 3 lombikom volt ott, ott hagytam őket, de nem e miatt. Ezzel sosem volt gondom.

2014. máj. 1. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi a Kaáliba járunk, vérvétel után nem vártam meg az eredményt, mondták, hogy telefonálhatok is. Ugyan nekem már pozitív teszt után vették a vért, de kb

2 órára rá ők hívtak, pontosabban az orvosom! a jó hírrel.

2014. máj. 1. 14:56
 15/15 anonim ***** válasza:
A Kaáliban úgy működik, hogy a vérvétel eredményét megvárhatod, ami kb 1-2 óra alatt megvan. Akkor ugye személyesen közli az orvos, behív magához, és megbeszéljük a továbbiakat. Mi azonban nem szoktuk megvárni. Ilyenkor még aznap telefonál maga a kezelőorvos, (igen, ő hív!), mert csak ő közölheti az eredményt, a nővérek nem.
2014. máj. 2. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!