Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok! Egy kis buzdításra...

Lombikosok! Egy kis buzdításra lenne szükségem! Túl vagyok hét sikertelen beültetésen. Mit csináljak? Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés
A nagyobb probléma a páromnál van. Ezekből összesen 1 friss, 6 fagyasztott beültetés volt. Az 5. sikerült, de 7 hetesen elment a baba. Nem tudom mit csináljak, hogy sikerüljön. Tudnátok valamit javasolni?
2014. jan. 4. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, hát, azt mondják, hogy a fagyasztott beültetés nem olyan sikeres, lehet, hogy ez is közrejátszott.

Beültetés után pihenés (de nem egész nap fekvés), és nagyon sok folyadék, napi 3-4 liter, meg rengeteg fehérje, minden nap hús, sajt, tej, túró, joghurt.

Nekünk legalábbis ezt mondták a Kaáliban.

2014. jan. 4. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

www.hoxa.hu lombik életre-halálra fórum

Ott sok minden van; és egyéb lombikos fórumokon is. Olvass bele ha eddig nem tetted; nekem hasznos volt!

Sok lenne mindent leírni! :-)

2014. jan. 4. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Remélem az óta felregisztráltál a fórumra!

Ott egy csomó ötlet van, praktikák, és minden féle. Pl. most írt egy lány, aki több lombikon van túl, de nem volt még méhtükrözése.

Se sima hycosy, sem rendes.

Mindenki írja neki hogy ennek alapnak kéne lennie.. Azért is írtam, sok dolog van ott, regisztrálj, és ha van pár (!) üres órád, kezd el visszaolvasni akár csak az elmúlt hónapot.

H ezeken is túl vagy, akkor nem tudom... Akkor marad hogy a remény hal meg utoljára! Gondolom te is hallottál akár olyanról is, akinek a 10. lombik sikerült. A jó hír, hogy voltál már terhes, szóval megy ez.. csak lassan...

2014. jan. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!