Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek csütörtökön volt...

Akinek csütörtökön volt beültetésen az már érez vagy érezhet valamit? Nekem vasárnapig fájdogált jobb oldalt de már semmi. Na de nem nagyon.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, nekem régebben volt a beültetésem. De csak 6-7 hetes terhesen volt egy kis tünetem, beülti és a tesztelés meg utána se semmi.

22 hetes ikres kismama

2012. ápr. 10. 15:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltál.
2012. ápr. 10. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 4 éve volt fagyasztott embrió beültetésem és görcsölgetett a hasam a 3-4. naptól a beülti után annyira, hogy felhívtam a dokit és azt mondta, hogy valószínűleg beágyazódást érzem, hát igaza volt.:) Drukkolok.

2012. ápr. 12. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Én csak az első három négy napig éreztem valamit.De azóta sem.Nem tudom,hogy ez jó vagy sem.Nem akarom bele élni magam semmibe.
2012. ápr. 12. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!